Seneye LGS var, tatili nasıl değerlendirmeliyim?

voca

Centipat
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben bu yıl gireceğim. Bu yıl benim tanıdığım herkes müfredattaki değişiklik, deprem, covid 19 gibi faktörlerden etkilendik. Açıkcası 7. sınıfta başarısız ama son zamanlarda eşek gibi çalışanlar daha fazla verim aldılar, ben ilk dönemi yatarak geçirdim ve pişmanım ama şimdi çalıştığımdan ve altyapım da iyi oldugundan düzelttim. Bence bol bol kitap oku ve matematiğe bir göz at.

İlk önce biraz dinlen derse 20 Temmuz'da falan başla
Konu çalışıp ders videosu izle. Soru çözümünü kolay test kitaplarından yap. Zor kitapları okul başlayıca çöz çünkü konuyu hocalardan dinlersen konu tam aklına oturur. Zor soruları tatil de çözme. örnek soru kalıplarına bak

Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben 7. sınıf öğrencisiyim(Tatilden sonra 8 ’e geçeceğim).Şu an yaz tatilindeyiz ve bu bence değerlendirilmesi gereken bir zaman dilimi. Seneye sınavım var. Bu dönemde deneme çözmek bana daha mantıklı geldi. Şu an Çanta Yayınları’nın denemesini çözüyorum. Genelde yanlış sayım şöyle:
Sözel:
Türkçe: 1 yanlış
Sosyal Bilgiler: Tam
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: Tam
İngilizce: Tam
Sayısal:
Matematik: 1 yanlış.
Fen: 1 yanlış.
Sizden bana deneme önermenizi istiyorum. Sanırım ilerleyen zamanda İSEM ve Ankara Yayınları’nın da denemesini alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
bende lgs giricem son 1 ay kala çalışmaya başladım 1.dönem çok ders dinlemedim matematiğe özellikle çok çalış yeni nesil soruyorlar normal soru yok full problem ve tatilde de çalış 4 yıl geçireceğin yere gidiyorsun sonuçta iyi temel at mantığını geliştir

Ben bu sene LGS öğrencisiyim hedefim 470'in üstü bekliyorum nar falan sakın çözme abuk subuk sorular soruyor ve bol bol örnek soru çöz onlar çok işine yarar tatilde çok kasma dinlen ama 8'de çok çalış başarılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı