Xbox PC Sengoku Dynasty 68 TL

Oyunun çıkmasına yakın karttan kesim yapıyor. Banka hesabınız üzerinden alım yaptıysanız mutlaka bakiye bulundurun. Yanlış hatırlamıyorsam bakiye yetersiz bulunursa işlem iptal ediliyor ve o gün belirlenmiş fiyattan satın alınabiliyor.

Ben de bu şekilde işlem yapıyorum. Özellikle ön sipariş oyunlarında bu yöntem ileride bakiye sorunu yaşamanızı da engelliyor.
Aynı şey başka bir oyun için olmuştu hesabında para kalsın oyun çıkış günü hesabından otomatik kesiliyor oyuna sahip oluyorsun sıkıntı yok..
Çıkış gününde mi yoksa birkaç gün öncesinden mi çekim yapıyor?

Çıkış gününde mi yoksa birkaç gün öncesinden mi çekim yapıyor?
Çıkış günü farming sim.25 hatalı çıkış yapmıştı oyunun fiyatı 1000 küsür tlydi ms de ise 120 tl gibi bi fiyatlama ile çıkmıştı parayı oyunun çıkış yaptığı gün kesmislerdi hatta belki hatayı fark ederler oyunu vermezler duye düşündüm ama sorun olmadı oyun hesaba eklendi..

Çıkış günü farming sim.25 hatalı çıkış yapmıştı oyunun fiyatı 1000 küsür tlydi ms de ise 120 tl gibi bi fiyatlama ile çıkmıştı parayı oyunun çıkış yaptığı gün kesmislerdi hatta belki hatayı fark ederler oyunu vermezler duye düşündüm ama sorun olmadı oyun hesaba eklendi..
Anladım, teşekkürler. Kartımın internet alışverişini kapalı tuttuğum için sormak istedim, ödemede sorun çıkmasın diye bir hafta öncesinden açık bırakacağım.

Anladım, teşekkürler. Kartımın internet alışverişini kapalı tuttuğum için sormak istedim, ödemede sorun çıkmasın diye bir hafta öncesinden açık bırakacağım.
Benim de sanal kartta , ha bu oyun alamazsam da üzülmem çok beklentim olan bir oyun değil gene m.s medieval dystny var o da uygun fiyatta olması gerek onu da deneyebilirsin bu tür oyunların iyi olanı ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı