IE serisi benim bildiğim kadarıyla sadece müzik deneyimi için üretilmiş kulaklıklar. Bu kulaklıklarla oyun oynamak ne kadar keyif verir bilemedim.
İem icin ekstra ses karti neden gereksin?
İem icin ekstra ses karti neden gereksin?
1 yıldır IE300 kullanıyorum öncesinde IE80 kullanıyordum, yeni seri gerçekten muazzam ses kalitesi bakımından, ama artık IE300 üretimi durdu, IE200 geldi onun yerine, bazı yönleri iyi bazıları kötü IE300'e göre, tavsiyem IE600 dür ama aradaki fiyat farkı uçurum kadar, oyun oynarkende kullanıyorum fakat IE300 baslar yoğun kulaklık olduğu için oyunlarda soft bir ses almanız zor, ses kartına ayar yapmadan, özellikle sesin çok önemli olduğu oyun oynursanız oyun için ayrı bir kulaklık baksanız sizin için daha iyi olur, ayrıca kulağı takıp çıkarması uğraştıran bir kulaklık ama müzik içinse gerçekten Sennheiser karakterine alışınca başka kulaklık takasınız gelmez, bu tür kulaklıklar giriş seviyesi odyofil olduğu için MP3 gibi müzikler ile dinlemeyi planlama gerçek müzik keyfini istiyorsanen kötü bir tanede yanına dap almalısın veya bilgisayarın için DAC bakman gerekiyor, kulaklığı kulaklık yapan iki önemli faktör bunlar.
1 yıldır IE300 kullanıyorum öncesinde IE80 kullanıyordum, yeni seri gerçekten muazzam ses kalitesi bakımından, ama artık IE300 üretimi durdu, IE200 geldi onun yerine, bazı yönleri iyi bazıları kötü IE300'e göre, tavsiyem IE600 dür ama aradaki fiyat farkı uçurum kadar, oyun oynarkende kullanıyorum fakat IE300 baslar yoğun kulaklık olduğu için oyunlarda soft bir ses almanız zor, ses kartına ayar yapmadan, özellikle sesin çok önemli olduğu oyun oynursanız oyun için ayrı bir kulaklık baksanız sizin için daha iyi olur, ayrıca kulağı takıp çıkarması uğraştıran bir kulaklık ama müzik içinse gerçekten Sennheiser karakterine alışınca başka kulaklık takasınız gelmez, bu tür kulaklıklar giriş seviyesi odyofil olduğu için MP3 gibi müzikler ile dinlemeyi planlama gerçek müzik keyfini istiyorsanen kötü bir tanede yanına dap almalısın veya bilgisayarın için DAC bakman gerekiyor, kulaklığı kulaklık yapan iki önemli faktör bunlar.
1 yıldır IE300 kullanıyorum öncesinde IE80 kullanıyordum, yeni seri gerçekten muazzam ses kalitesi bakımından, ama artık IE300 üretimi durdu, IE200 geldi onun yerine, bazı yönleri iyi bazıları kötü IE300'e göre, tavsiyem IE600 dür ama aradaki fiyat farkı uçurum kadar, oyun oynarkende kullanıyorum fakat IE300 baslar yoğun kulaklık olduğu için oyunlarda soft bir ses almanız zor ses, kartına ayar yapmadan, özellikle sesin çok önemli olduğu oyun oynursanız oyun için ayrı bir kulaklık baksanız sizin için daha iyi olur, ama müzik içinse gerçekten Sennheiser karakterine alışınca başka kulaklık takasınız gelmez.
IE 300 mü IE 200 mü yani hangisini önerirdin sen oyunlarda ayak sesini cok güzel versin kafi temiz bir ses versin yeterli bana dap DAC ne oluyor KB bilmiyorum IE 600 cok pahalı.
Oyun için düşünüyorum.
Şu an IE 300 kulannıyosunuz değil mi?
Hocam açıkçası oyun için iyi kulaklıklar değiller, bu kulaklıklar odyofil kulaklıkları yani müzik içinler, IE200 yeni çıktı zaten IE300 üretimini bitirdiler, aralarında çok az bir fark var, IE300'ün genel olarak daha iyi olduğunu söylüyorlar, IE200 kullanmadım maalesef, evet hazırda IE300 kullanıyorum 1 yıldır, dap ve DAC müzik için, eğer ekstrem müzik sever değilseniz gerek yok zaten, ama dediğim gibi bu kulaklıklar ile iyi bir oyun performansı beklemeyin, karanlık bir karaktere sahipler biraz, ayak sesi kasamazsın, I200 için biraz daha açık karakteri olduğu söyleniyor fakat, önerim bu kulaklıkları sadece müzik için almanız, oyun için farklı kulaklık bakmanızdır, özellikle kafaüstü büyük sürücülü daha iyi olur, eğer ikisi arasından öneride bulunacak olursam IE200 önerirdim, yeni model ve 1-2 ekstra özelliği bulunuyor, ikisi de F/P kulaklıkları IE600 ile IE300 arasında dağlar gibi bir fark yok.
Kafa üstü sıkıntı uzun kullanımda ayrıyeten IE 80 s kullanan bir Ark vardı oda oyunda cok iyi diyordu mesela şöyle örnek vereyim arkadaş PUBG'de schoolda diyor rozhokun arka tepesinden sıkıyor onun yerini alıglayabiliyorum diyor mesela Bose qc 20 de oyun için değil müzik için üretilmiş bir kulaklık lakin oda oyunda cok güzel performans veriyor.
IE 80 sle oyun performansı deneyimledinizmi hiç?
Bir de rahatsızlığımdan dolayı bana hafiflik lazım kulak içi lazım bana yani.
IE 80 sle IE 300 arasında kalsanız oyun için hangisini önerirdiniz.