#SeninleyizSoylu etiketi Twitter'da gündemde

Zafer partisi genel başkanı ümit özdağ'ın bugün 11.00'da içişleri bakanlığını ziyaret edeceğini söylemesinden sonra Twitter'da bu etiket gündem oldu. Twitter'daki bu etikete 22.9 bin tweet atıldı. İçişleri bakanı süleyman Soylu'yu destekleyenlerin yanı sıra bu tweet onu desteklemeyenleri de içeriyor. İkisinin karışımı diyebiliriz.

Eki Görüntüle 1379743

Bu adam sedat peker iddialarına yanıt veremedi ve zor duruma düştü ve istifa etti.
Hemen ardından paralı trolleri Twitter aynı etkinliği başlattı.
Onaylı ve ispatlı troll ordusu var.
Bu troll ordusu bizzat süleyman soylu emriyle harekete geçiyor, yani resen bile hareket edemeyen bir troll Twitter ordusu.
%99 fake hesap.
 

Vatanına böyle sahip çıkmaz.
Bugün bir sürü kişi gördüm Ümit Özdağ a hakaretler edip Soyluyu savunan hatta Soylu az bile söyledi diyen bu hesaplar bot olsun olmasın fark etmez sonuç olarak böyle insanlar her yerde.
Marsta falan mı yaşıyorsun? Bir ay sonra anketlerde %5 çıkacaklar yaz kenara. Mansur Yavaş'ı da ikna ederlerse seçim CHP - zafer arasında olacak.

Eğer Mansur böyle bir şey yaparsa bir nevi kendi kariyerini bitirmiş olur ve @ÖzkanK nın dediği gibi damgalanır şu an için en iyisi CHP'nin adayı olması. ( Umarım olur )
 
Son düzenleme:
İkisi de birbirinden haksız. Özdağ üslubunu bozmamalıydı, belki 1-2 yıl sonra ülkeyi yönetecek adama böyle şeyler yakışmıyor. Terbiyesini korusa sonuna kadar haklıydı.
Artık insanların sabrı kalmadı, benimde kalmadı.
Neden ülkedeki tüm illegal kişiler Soylu ile fotolu?
 

Dosya Ekleri

  • FSEf7FsXsAMmkvD.jpeg
    FSEf7FsXsAMmkvD.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 24
Atatürk Superman mı?
Dagilmis bir devletin bircok gucun eline gececegi anda ucurumun ucundan arkadaslari ile kurtardi ulkeyi. Sonra da ustune kurtarici devrimler yapti.

Hala boyle bos ve gerici bir sekilde boyle diyebiliyorsan kotu haber, babanin kim oldugunu biliyorsan burada Ataturk'un de payi var.
 
Dagilmis bir devletin bircok gucun eline gececegi anda ucurumun ucundan arkadaslari ile kurtardi ulkeyi. Sonra da ustune kurtarici devrimler yapti.

Hala boyle bos ve gerici bir sekilde boyle diyebiliyorsan kotu haber, babanin kim oldugunu biliyorsan burada Atatürk'un de payi var.

Zırvadan ibaret. Devrim, gerici bilmem ne bunlar günümüz dünyasına yakışmayan zırvalar. 100 sene öncesine kafayi takan gericidir. Cumhurbaşkanı çıkmış 20 sene önceki kuyruktan bahsediyor öteki 100 sene öncesinden bahsediyor. Daha dün kafasına atom yiyen adamlar yol aldı gidiyor bizde hala savaş barış falan filan.
 

Geri
Yukarı