Sennheiser 450BT alınır mı?

ekinefe

Decapat
Daha fazla  
Kendime BT kulaklık almak istiyorum. Daha çok müzik dinlemek vs. için istiyorum ama şu an bilgisayarda kullandığım kulaklık an itibari ile bozuldu. AirPods 2. nesil Pro'yu almayı planlıyordum ama kulaklığım bozulunca Senheiser 450BT'yi araştırmaya başladım. Bilgisayarda oyun oynarken vs. iş yapar mı? Çok öyle FPS oyunları oynamıyorum, Apex oynuyorum çoğunlukla. Oynarsam onda da ses kasmama çok gerek olmuyor. Önerir misiniz ya da önerdiğiniz tavsiye ettiğiniz başka kulaklıklar var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sennheiser zaten ses kalitesi ile ad yapmış bir markadır. Alırsanız, pişman olacağınızı sanmıyorum. Çünkü gayet iyi bir pil ömrü, bassları vurgulama, aktif gürültü engelleme gibi özellikleri ile de güzel bir deneyim sunar. Sennheiser'a, Sennheiser ve bir iki markadan başka bir şey önerilmez. Benim görüşlerim bu yönde.

Hocam uzun bir süre 350BT kullanmıştım. Deneyimlerim genellikle kötüydü. Oyunda gecikmesi yüzünden performansı tatmin etmiyordu, pedleri yazın oldukça terletiyordu, mikrofonu oldukça kötüydü ve ses sekmesi yüzünden kullanılamıyordu. Ses kalitesi de oldukça ortalamaydı. Bence iPhone'unuz varsa AirPods'lara ya da başka modellere yönelin. Sokakta yürürken veya spor yaparken kullanacaksanız kulak içi almanızı öneririm.

Kesinlikle alınmaz tamamen çöp o fiyata. İlla kulaküstü olsun diyorsanız ikinci el garantili momentum 3 veya 4 bakın. Veya daha taşınabilir bükülen ikinci el XM4 bakın. Momentum 3 buglu bi model ama ses karakteri gelmiş geçmiş en iyisi daha iyisi yok ne yazık ki. Ben bi tane tertemiz aldım buglardan bozuk sandım garanti direk momentum 4le değiştirdi, elime daha pahalı bir cihaz geçti ama momentum 3 tuningi bambaşka.

Eğer terleyen bi yapınız varsa yazın kulaküstü işkence. Taşınabilirlik açısından kulakiçi momentum TWS 3 de alınabilir multipoint var bilgisayar telefon beraber kullanırsın. Airpods hakkı bokunu ödeyen bi kulaklık değil tavsiye etmem.

Amiral gemi olmayan kulaklığa o kadar para verilmez anker taotronics vs bi ton ucuz daha iyi alternatifleri varken.

Bu arada yeni çıkan jbl 520bt de alabilirsin ekonomik ve ayrıntılı ekolayzırı falan var uygulamadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı