Selamlar, işe gidip gelirken yolda 1'er saatlik ve bazen de ofiste müzik dinlemek için kafa üstü kulaklık bakıyorum. Elimde 1MORE confobuds (kulak içi) var, kulağımda akıntı yapıyor ve rahatsız ediyor.
Son bir ek sorum da şarkı dinleme platformu için, şu an Spotify ve YouTube Music kullanıyorum. Apple Music'e geçmem bu kulaklıkta fark yaratır mı? Ya da önereceğiniz başka bir platform (aylık ücreti çok artmadan). Olumlu yorumlar olursa bugün yarın almayı düşünüyorum teşekkürler şimdiden.
- Benim için en en önemli şey ses kalitesi. Örnek geçen gün (muse - supermassive Black hole) dinlerken karar verdim kulaklık almak istediğime şu anki kulaklık dinlediğim müzikten keyif aldırmıyor, müziğin lezzetini alabileceğim bir kulaklık istiyorum.
- ANC'yi pek kullanmam basınç hissi hoşuma gitmiyor, yolda ve ofiste de rahatsız edici bir sese maruz kalmıyorum. (bu yüzden Sony MX5 yerine bunu düşünüyorum).
- Şarj ömrünün filan benim için pek önemi yok.
- Kutusunun olması benim için önemli, bu yüzden Plus versiyonu mantıklı geldi.
Son bir ek sorum da şarkı dinleme platformu için, şu an Spotify ve YouTube Music kullanıyorum. Apple Music'e geçmem bu kulaklıkta fark yaratır mı? Ya da önereceğiniz başka bir platform (aylık ücreti çok artmadan). Olumlu yorumlar olursa bugün yarın almayı düşünüyorum teşekkürler şimdiden.