Sennheiser CX300S alınır mı?

Zaten hocam 7.1 müzikte iyi olmaz hocam. Stereo almanız lazım.

Şunu ikince el pazarında bulabilirsiniz LG V20 özel paketin yanında veriliyordu. 150-200 bandında satılıyor işiniz çok net görür.

Bir kulaklık parası yahu. Eninde sonunda lazım olacak gerçi ama şu anda o kadar veremem maalesef. 50 TL civarı bir şey yok mu? İş görmez mi ucuzları? En azından telefonumdan iyi olur diye düşünmüştüm.

@painkiller Fark ettim hocam, fark ettim etmesine de şu an alma imkanım yok maalesef. Bir 10 gün sonra sipariş edebilirim ancak. Umarım o zamana kadar kalır o fiyatta.
Ben gemileri yaktım kaptım bir tane Umarım kulaklık yerine salatalık çıkmaz kutudan

@painkiller Zahmet vereceğim ama denedikten sonra daha önceki serileri de kullanmış biri olarak fikirlerinizi bekliyorum hocam. Ben sizden 10-15 gün sonra alacağım. Eğer siz beğenmezseniz ben de ona göre başka bir kulaklık bakayım. İnternetteki o "Berbat, bass yok, tizler patlak" gibi yorumlar doğru muymuş bakalım.

@FantastikTürk tamamdır hepsini ve şarkı tarzlarına göre deneyip bir konu açarım ve etiketlemeye çalışırım seni. Doğru diyorsun. İnternette çok tuhaf yorumlar var. Ama profesyonel bir inceleme bekleme. Günlük kullanıcı yorumu yapabilirim anca

@painkiller Teşekkürler hocam. Asıl profesyonel bir incelemeye ihtiyacım yok Ben de günlük bir kullanıcıyım sonuçta ve kulaklıklar hakkında pek bir bilgim de yok. Yani profesyonel bir incelemeyi anlamam biraz zor olacaktır

Sennheiser CX300S modelini 10 aydır kullanıyorum ve hâlâ kullanmaya devam etmekteyim. Kablo kalitesi hakkında çok tartışılmış. Kesinlikle çok sağlam. Şu ana kadar kullandığım 9 kulaklık arasında en sağlam kabloya sahip kulaklık. Otobüste, dışarıda direkt olarak elime sarıp cebime koyarım kulaklığı. Jak kısmında herhangi bir temassızlık veya kabloda bir kopuluk olmadı. Sert ama esnek bir malzemeden yapılmış kablosu var. İnsana güven veriyor bu konuda kafanızda bir soru kalmasın. Ses karakterine gelecek olursak bu kulaklığın verdiği midleri ve tizleri hiçbir düşük bütçeli kulaklıktan alamadım. Samsung telefonlardan çıkan stok AKG kulaklığını referans alırsak mid ve tiz frekanslar arasında dağlar kadar fark var. Bass frekanslar çok temiz ve tüm detayları alıyorsunuz. Kafa titreden çamur gibi bir bass yok. Eğer bass tutkunuysanız kafa üstü kulaklıklara yönelmenizi öneririm. Sonuç olarak 400 TL altında bir fiyata alınıyorsa, kesinlikle alınır. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…