Sennheiser Game One cızırtı sorunu

freekazoyte

Hectopat
Arkadaşlar bugün game one aldım ve denedim ancak PUBG'de el bombası patladığında sol kulaklıkta cızırtı oluyor. Bir kaç test yaptım yine bazı noktalarda sol tarafta hafif cızırtılar meydana geliyor.

Sebebi ne olabilir ? Normal midir ? Nasıl düzeltebilirim ? Kulaklık problemli olma ihtimali nedir ? ASUS phobus ses kartına takılı kulaklık.

Dip not: bundan önceki kulaklığım Creative Fatality idi 5 6 sene kullandım, aynı şekilde yine sol taraftan benzer cızırtılar geldiği için yeni kulaklık aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki kulaklıklığın da aynı ses kartında bozuldu ise, ses kartı sol kulaklık kısmını bir şekilde bozuyor olabilir.

Jack girişinde problem olabilir jack ı biraz sağa sola döndür cızırtıda değişim olcakmı bi dene bence.

Önceki kulaklıklığın da aynı ses kartında bozuldu ise, ses kartı sol kulaklık kısmını bir şekilde bozuyor olabilir.
Taner hocam hatırlarsanız siz de tavsiye etmiştiniz Game One'ı büyük bir heycanla paketi açtım denedim ama dediğim gibi cızırtılar var. Benim kafamı karıştıran da dediğiniz gibi jack girişinde problem olma ihtimali yüksek çünkü eski kulaklığımla da hemen hemen aynı hikaye de aynı cızırtıları alıyorum. Akşam kontrol edicem kartı, normal kartsız denicem vs. jack da ya da ses kartında problem varsa ona yapacak bir şey yok Ancak ürün sıkıntılıysa Amazon'dan aldım ne yapabilirim? Geri iade politikası nasıl işliyor bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Bu arada ola ki kartta problem var çözümü herhangi bir elektronikçi çözebilir mi?

Kulaklığı başka bir PC'de dene vaya dönüştürücü aparat varsa telefonda müzik dinleyerek veya PUBG Mobile ile oyunda ses kasarak da test edebilirsin. İade konusunda ise Amazon ile iletişime geçin. İkinci seçenek Sennheiser Türkiye ile iletişime geçin, olmadı Sennheiser ana siteye kulaklığı kaydedip Amazon'dan aldığınızı, Türkiye'de bulunduğunuzu bildirin. Sennheiser müşterilerini yarı yolda bırakan bir firma değil diye biliyorum. Çözüm önerilerini öncelik sırasına göre sıraladım. İlk önce sorun ses kartında mı kulaklıkta mı onu tespit etmek lazım.

Teşekkürler hocam aynen sorunun kaynağını tespit etmem gerekiyor. Şuan çalışıyorum akşama ilk iş bu olacak. Gelişmelerden haberdar ederim değerli yorumlarınızla da yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

SteelSeries Arctis 5 2019 nasıl, inceledin mi? Eskisiyle fark var mı çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…