Sennheiser Game One Mikrofonu Çalışmıyor

Katılım
15 Eylül 2014
Mesajlar
5.235
Makaleler
7
Çözümler
1
Yer
Gotham City / U.S
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi)
Herkese merhaba. Realtek'in son sürümünü indirdim, güncelledim, Realtek Audio Console kısmından mikrofonun olduğu yerdeki işaretleri seçtim, ondan sonra mikrofondan ses gitmemeye başladı. Ne Discord ne de başka bir programda mikrofondan ses gitmiyor. Üstüne izlediğim ve dinlediğim her şeyi karşı tarafa iletiyor. Audio Console silip yeniden yükledim ama nafile. O işaretleri eski haline getiremiyorum.

@Recep Baltaş @Murat5038 ve diğer arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Adsız.png
 
Hocam o işaretleri kaldıramıyorum. Jaklar doğru girişe takılı, mikrofon dinlediğim bütün sesleri karşıya veriyor ama kendi sesim gitmiyor. Mikrofon testi yaptım orda da aynı sorun var delirtti resmen.
Bu sorunu nasıl çözeceğim kara kara düşünüyorum. Mikrofon resmen tepki vermiyor.
 
Realtek panelinden değil Windows ses ayarlarından yapacaksın Streo karışımını açmışsın büyük ihtimal ancak detayları bilmediğimden sistemin ses sorunları karışık olur genelde. Kayıttan yürüt kısmında da doğru olanı varsayılan seçmen lazım.
 
Hocam bugün deneyeyim dedim ses karşıya gidiyor ama az biraz ayar yaptım yükseldi. Kulaklıkta başka bir sorun vardı servise gönderdim geldikten sonra tekrar yazarım detaylıca.
 

Geri
Yukarı