Sennheiser GSP 300 Kullanıcı İncelemesi

Arkadaşın dediği gibi yapmıyor. Ama kafa yapınız büyük ve gözlük kullanıyorsanız biraz sıkıntı çıkarabilir.

Arkadaşın dediği gibi yapmıyor. Ama kafa yapınız büyük ve gözlük kullanıyorsanız biraz sıkıntı çıkarabilir.
Bu gözlüğe de bağlı açıkçası, eğer kalın plastik bir gözlük kullanıyorsanız yapabilir. İnce metal bir gözlükte sorun yapmıyor. En azından benim tecrübem bu yönde.

Bugün kulaklığı satın aldım. MSI Ds 502 kullandım 3 yıl boyunca mikrofonu eklem yerinden kırıldı ve malzemesi tamamen soyulmaya başladı ve uzun kullanımda kulağımı inanılmaz ağrıtıyordu. Umarım uzun kullanım da bu kulaklık beni pişman etmez belirteceğim gelince.

Umarım yaşamazsın dostum. Ben memnunum.

MSI Ds 502 Vs Sennheiser gsp 300 kıyaslayacak olursak

+Sesleri daha düzgün iletiyor
+Mikrofonu daha iyi
+En büyük artısı uzun kullanım da kulağımı ağrıtmıyor 5-6 saattir kullanıyorum
-Kablosu örgülü değil
-Ses ayaları yapmak gerekiyor basit 2 ayar yaptım sesleri düşüktü şuan düzeldi.

Beğendiğine sevindim. Ayar olarak ne yaptın öğrenebilir miyim. Bende gerek yoktu çünkü.

Ayar yaptığın uygulama ve yaptığın ayarlar neydi acaba.
Beğendiğine sevindim. Ayar olarak ne yaptın öğrenebilir miyim? Bende gerek yoktu çünkü.

Merhaba bu kulaklığı aldım fakat içimde kötü bir his var sizce iyi yapmış mıyım?

Ben kullanıyorum kulağımı rahatsız etmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…