Sennheiser GSP 300 Kullanıcı İncelemesi

Aynı şekilde bende direk anakarttan kullanıyorum. Gayet net ve güzel olduğunu söylüyorlar.

Önce başka bir kulaklık mikrofonunu deneyerek sorunun anakartında mı yoksa kulaklığında mı olduğunu tespit et bence. Kulaklığın mikrofonu şu an piyasada 1000TL bandında satılanlarla aynı hatta çoğundan daha üst seviye. Şu an piyasası ne oldu bir fikrim yok fakat 500-600 üzerine bence çıkma, illa ki vereceksen de fiyat-performansı göz önünde bulundur derim. Apple telefon kulaklığı bile fazlasıyla kaliteli olup oldukça iş görür takımla konuşmayı önemsiyorsan.

Dostum, ben anakartta direkt bağlıyordum. Kulaklığı taktığımı söylemeden, Faceitteki arkadaşlarım sesimin kristal gibi geldiğini söylemişti.
Benim anakartımda olan ses çipi ALC887, senin sisteminde olan ses çipi ise ALC892. Bu iki model arasında büyük bir fark var mı bilmiyorum. Tek isteğim, ben mikrofon basarken veya discord kullanırken, arkadan cızırtı gelmemesi ve sesimin düzgün bir şekilde karşıya iletilmesi. Herhangi bir ses kartı almadan bunu yapabileceğimi garanti ediyorsan eğer önümüzdeki birkaç günde Sennheiser GSP300 ü gönül rahatlığı ile almayı planlıyorum.

Ses düzgün gidiyor ve geliyor dostum. Ben ses kartı kullanmıyordum.

Cloud Alpha mı GSP 300 mü en önerirsiniz?

Cloud Alpha mı GSP 300 mü en önerirsiniz?
Marka olarak ben olsam Sennheiser ile HyperX'i kıyaslamazdım. Kulaklık denince Sennheiser ve diğerleri diye bir sınıflandırmaya gitsek çok da abartmış olmayız bence. Kur artışıyla bu fiyatları hak ediyor mu dersen bence hak etmiyor. O yüzden hangisi bütçene uygunsa onu al gereksiz bütçe yükseltme derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…