Sennheiser GSP 300 vs Corsair Void Elite Surround 7.1

• Konuyu başlatan kudal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.260

kudal

Kilopat
Konuyu çok uzatmayacağım. İki kulaklık arasında kaldım ve çoğunlukla FPS oynuyorum müzik çok dinlemiyorum. Aktif olarak CS:GO ve CoD Warzone oynamaktayım. Dün Warzone'de ses fazla olmasına rağmen iki metreyi duyamayınca çıldırdım. 300 400 TL kulaklıklara bakarken ikisine rastladım arada kaldım. 600 TL’ye daha iyi öneriler varsa bekliyorum.
Ek olarak; anakartım B350M-PRO VD PLUS

Son düzenleme:
Yorumlayacak Allah’ın kulu yok mu koca forumda? Cidden çok garip ya, saçma sapan konulara evet hayır diye diye cevap arttırmanızın yanında şöyle konulara da dönseydiniz ne güzel olurdu.

Konuyu çok uzatmayacağım. İki kulaklık arasında kaldım ve çoğunlukla FPS oynuyorum müzik çok dinlemiyorum. Aktif olarak CS:GO ve CoD Warzone oynamaktayım. Dün Warzone'de ses fazla olmasına rağmen iki metreyi duyamayınca çıldırdım. 300 400 TL kulaklıklara bakarken ikisine rastladım arada kaldım. 600 TL’ye daha iyi öneriler varsa bekliyorum.
Ek olarak; anakartım B350M-PRO VD PLUS
Selamlar hocam, bende aynı ikilemdeyim şuan. Tam konuyu açıyordum baktım açılmışı var. :) Seçiminizi hangisinden yana yaptınız?

Sennheiser' dan yana kullanmıştım. Tabii sonradan bu bütçeye kulaklık almayı anlamsız bulup iade ettim ancak çok güzeldi kulaklık :) CS:GO'da tecrübeniz de varsa oynarken duyduğum sesler de nokta atış yer anlaşılıyor, hele ki bu kadar mükemmel bir mikrofon görmemiştim dostum :)

Sennheiser' dan yana kullanmıştım. Tabii sonradan bu bütçeye kulaklık almayı anlamsız bulup iade ettim ancak çok güzeldi kulaklık :) CS:GO'da tecrübeniz de varsa oynarken duyduğum sesler de nokta atış yer anlaşılıyor, hele ki bu kadar mükemmel bir mikrofon görmemiştim dostum :)
Kulaklık pedleri deriymiş, peki bunun kumaş olarak yan sanayisi vs var mıdır? Belki araştırmışsındır diye soruyorum :) Deri pedler hariç hoşuma gidiyor da, bilemiyorum deriye alışabilir miyim. Bende Hyper Cloud Silver vardı, bozuldu. Onun kumaş pedleri var. O pedleri buna takabilir miyim, uyar mı bilemiyorum. Aslında uysa çok güzel olurdu.

Void Elite Surround aldım. Cızırtı sorunundan dolayı iadeye gönderdim. Gördüğüm kadarıyla da bu sorunu yaşayan çok kişi var.
İade için hala sonuç bekliyorum: MediaMarkt sorunlu kulaklığı iade alır mı?
Kronik bir sorun mudur acaba, geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı