Sennheiser GSP 350 alınır mı?

yunter16

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kulaklığı kullanan varsa, hangi yönlerinden memnun kaldığını, hangi yönlerinden memnun kalmadığını söyleyebilir mi? Bir de benim için mikrofonunun gürültü engellemesinin iyi olması gerekli. Gürültülü ortamda kalıyorum, bu benim baya için önemli. GSP 350'yi 530 TL gibi bir fiyata buldum bu fiyata değecek bir kulaklık mı? Mümkünse kullananlar yardımcı olabilir mi? Ayrıca 600 TL'ye Arctis 7 de seçenekler arasında. Onun hakkındaki görüşlerinizi de alabilirim. 530 TL'ye GSP 350 mi yoksa 600 TL'ye Arctis 7 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen tercihe bağlı, biri kablosuz diğeri kablolu. Bir yanda Arctis 7, kablosuz ve hafif olması gibi özellikler taşırken diğer yanda GSP 350 ise daha derin ve kaliteli bir ses ve daha kaliteli mikrofon sunuyor. Özellik istiyorsanız Arctis 7, Performans istiyorsanız GSP 350.
Hocam GSP 300 ile GSP 350 arasındaki fiyat farkı hakkında ne düşünüyosun 200 TL gibi bir fark var değer mi ? Anakartım Asus B350M-A Prime ses kartsız kulaklık sıkıntı olur mu ?

ALC 887 ses yuvasına sahip, vasat denebilecek bir düzeyde. 7.1 şart değil derseniz, GSP 300'ün yanına şunu alın stereo ses kalitesi çok daha iyi olacaktır.

Asus Xonar DGX 5.1 Pci-e Ses Kartı
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler . Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum 7.1 kullanıyorum yani . 530 TL'ye GSP 350 alınabilir bir kulaklık mı ? Beni pişman etmez di mi ? 450 TL'ye Corsair Void Pro'da alabilirim onun hakkında bilginiz var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı