Sennheiser GSP 350 Nasıldır?

@yunter16 Sennheiser kulaklıklar mikrofon konusunda Hyperx'lerden daha başarılılar.

@Zapatocny Eğer tümleşik ses kartınız çok kötü değil ise Cloud Alpha. Laptop kullanıyorsanız veya ses konusunda başarısız bir anakartınız varsa GSP 350.
Hocam 480 TL'ye cloud alpha mı 530 TL'ye Sennheiser GSP 350 mi almamı önerirsiniz ? Anakartım Asus B350M-A Prime

Bir sıkıntı olmaz 50 ohm bir kulaklık rahatlıkla besler. Mikrofon ve ses doğallığından birazcık feragat edersiniz o kadar, sonuçta ses kartı olduğunda ses derinliklerini ve ton farklarını biraz daha iyi işliyor yani ses kalitesinde bir değişim olmaz ama doğallık konusunda ses kartı tabiki daha iyidir. Yine de Cloud Alpha ve ses kartı ikilisinden daha iyi ses alırsınız.
Son cümlenizi anlayamadım. Cloud Alpha ve ses kartı ikilisinden mi daha iyi ses alırım yoksa Game Zero'dan mı?
Sizi de fazla soruya tuttum kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı