Sennheiser GSP 350 vs Razer Kraken 7.1 V2

halilgkmn1905

Hectopat
İki kulaklık arasında kaldım.Kulaklıkları sadece oyun oynamak amaçlı alıcam.En çok oynadığım oyun PUBG onun için ses kasması iyi,bası tizi iyi olan bir kulaklık arıyorum.Bu iki kulaklık arasında hangisini tercih etmeliyim?Lütfen her iki kulaklığı kullanmış kişiler yorum yapsın.Bu hafta almayı düşünüyorum.

GSP350 üstün diyen kardeşime, ''her ikisini de kullanmış mı da boş boş yorum yapıyor'' diye sormak isterim. Her ikisinide kullandım. Marka hersey demek değil, razer oyun için üretilmiş efsane bir kulaklık bu modeli özellikle. Beni hayal kırıklığına uğrattı GSP350. Bir internet kafede Kraken' i denedim ve sonuç efsane, 100 gömlek üstün kraken.

GSP350 üstün diyen kardeşime, ''her ikisini de kullanmış mı da boş boş yorum yapıyor'' diye sormak isterim. Her ikisinide kullandım. Marka hersey demek değil, razer oyun için üretilmiş efsane bir kulaklık bu modeli özellikle. Beni hayal kırıklığına uğrattı GSP350. Bir internet kafede Kraken' i denedim ve sonuç efsane, 100 gömlek üstün kraken.
aynen kanka :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı