Sennheiser HD300s incelemesi

Daha önceden size kulaklık sormuştum ve kararımı Sennheiser HD300S'den kıldım, incelemesi:
Sennheiser HD300S'im bugün geldi 2saat civarı kullandım kulaklık alacaklar için +'ları ve -'leri +kulaklık padleri yumuşacık bu yüzden uzun süreli kullanımlarda ağrı yapmıyor +benim kulağım küçük olduğu için kulağımı çevreler şekilde kullanabildim fakat sizin kulağınız ortanın bir üstüyse küçük gelebilir +tizleri ve orta sesleri harika veriyor müziğin sanki içinizde çaldığını hissediyorsunuz (daha iyi müzik kalitesi için Tidal kullanabilirsiniz) +katlanabilir yapıda olduğu için çok rahat taşınılabiliyor +ürün kalitesi ciddi anlamda yüksek -bass'ları ortalama fakat beni hayal kırıklığına uğrattı (ekolayzer ayarlarını telefonda yaptığımda aslında güzel bass vermişti yani ayarını yaparsanız bunu -'den saymayın) -kulak padleri yumuşacık olmasına rağmen malzemesinden dolayı terletiyor -verdiği sesi hem telefonda hem de bilgisayarda denedim telefonda gayet yeterli bir sesi var, bilgisayarda ise YouTube'da ortalama derecede olmasına rağmen az geliyormuş gibi hissettiriyor (kulaklık 120dB) -her an kırılabilecekmiş gibi hissettiriyor -kablosu ince birkaç ayarı yaparsanız Tidal kullanırsanız vereceği ses aşırı iyi (özellikle Indie'lere dönmemi sağlayan bir kulaklık oldu) fiyatı: İndirimsiz 520TL civarıydı (kesinlikle alınmaz bu fiyata) 400TL'ye düşüyor (yaniii bunun kararını siz verirsiniz) ben 340TL'ye aldım (direkt fiyat/performans müzikle ilgileniyorsanız alın) bu incelemeyi ses kartsız yaptığımı da unutmayın onla performans çok daha artacaktır puanım: 7/10 ayarlarıyla falan 8.5'a yükselebilir, 340TL'ye kaçırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı