Sennheiser Momentum True Wireless 3 vs Momentum True Wireless 4

Tems.

Kilopat
JBL Wave Buds kullanıyorum ve yükseltmek istiyorum. Sennheiser'a geçmeyi düşünüyorum. Momentum 4 bir ara 5K'ya kadar düşmüş, sizce beklemeli miyim yoksa Momentum 3 alıp geçmeli miyim?

Ayrıca başka önerdiğiniz kulaklık var mı? Koşuda ve dışarıda gezerken kullanacağım.

Momentum 4 için şuan fiyat bandı 10.000TL'den başlıyor. (pttAvm hariç) 5K gibi bir fiyata böyle kaliteli bir kulaklığın düşeceğini asla sanmıyorum ki şuan Momentum 3 bile 7-8 bin civarlarında. Ben iki modeli de kullandım. Momentum 3 bence gayet yeterli bir kulaklık. Sennheiser kalitesi zaten şaşmaz. Ayriyetten Türkiye distribitörü de çok kaliteli bir marka en ufak sorunda hemen değiştiriyorlar. Şahsen benim eski kullandığım 450BT 3 kez falan değişti :D Jabra Elite 10 önerecektim ama hiçbir yerde stok bulamadım.

Momentum 4 için şu an fiyat bandı 10.000TL'den başlıyor. (PttAVM hariç) 5K gibi bir fiyata böyle kaliteli bir kulaklığın düşeceğini asla sanmıyorum ki şu an momentum 3 bile 7-8 bin civarlarında. Ben iki modeli de kullandım. Momentum 3 bence gayet yeterli bir kulaklık. Sennheiser kalitesi zaten şaşmaz. Ayrıyeten Türkiye distribitörü de çok kaliteli bir marka en ufak sorunda hemen değiştiriyorlar. Şahsen benim eski kullandığım 450BT 3 kez falan değişti :D Jabra Elite 10 önerecektim ama hiçbir yerde stok bulamadım.

Amazon'da momentum 3 şu an 6K 10kdan inmiş gözüküyor Amazon.com.tr

Momentum 4'te gecen ay 5K ya düşmüş Akakçe'de gözüküyor ve forumda paylaşmışlar.

Amazon'da momentum 3 şu an 6K 10kdan inmiş gözüküyor Amazon.com.tr

Momentum 4'te gecen ay 5K ya düşmüş Akakçe'de gözüküyor ve forumda paylaşmışlar.
Hocam bu indirimden haberim yoktu ama bence baaaaya iyi bir indirim. Geçmeden alın bence. TWS4 1 günlüğüne 5K ya düşmüş evet gördüm de ben bir daha beklemiyorum açıkcası öyle bir şey.

Momentum sport aldım ben amazonda 7900 TL ama ses seviyesi çok düşük idi iade ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı