Sennheiser vs HyperX Cloud II

tngemin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar 3.5 mm jack girişli bir kulaklık aramaktayım, fakat biraz ikilemdeyim HyperX cloud II , Cloud I ve Sennheiser'ın aynı fiyat bandındaki kulaklığı mı ? 3 sorum mevcut,

1)Sennheiser model tavsiyesi ?
2)Cloud II'den gelen ses kartını kullanmayacağım. MSI z97 gaming 3 anakartım mevcut içerisinden çıkan kutudan daha iyi diye tahmin ediyorum.
3)Cloud II ses kartsız olarak Cloud I'den ne kadar farklı ?
4)Sennheiser sadece ses firması olduğu için beni biraz daha cezbetmekte ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
...
Oyun için seçim yapacaksanız ilk önce size bir kaç uyarıda bulunayım:
Bu platformda en çok aranan kullanım alanı olduğu gayet açık ve bu kesim gözlemlediğim kadarıyla "doğru" araştırmayı pek yapamıyor, bu yüzden bir genelleme ile başlayayım. Çoğu kişi kulaklık seçerken pazarın ön kısımlarına koyulan kulaklıklara bakıyor ve "Sağdakini mi, soldakini mi almalıyım?" diye düşünürken hiç arkadakilerine bakmıyor.

Bir kulaklığın oyun için üretilmemesi oyunda iyi performans göstermeyeceği anlamına gelmez. Aynı şekilde oyun için üretilen bir kulaklığın oyunlarda iyi performans göstereceği anlamına da gelmez. Oyun için kulaklık seçerken bu işin uzmanlarına başvurmalısınız, ustalarına başvurmalısınız. "Ne demek ustalarına başvurmalısınız? Ne yani diğer kulaklıkları üreten firmalar amatör mü?"... Evet! (mi?)

Gerçektende evet diyebilmek isterdim açıkçası ama değiller, bazı firmalar ürettiği ürünü iyi yapmaktan ziyade parasına bakıyor, ürünü bir güzel süslüyorlar püslüyorlar, bir de reklamlarla öv, üstüne birde satın almasını kolaylaştır (kasaba gitsem oyuncu kulaklığı satıcak kıvamda), fiyatını ikiye katla... Oh mis! Nasıl olsa görüpte sesini duyacak değiliz, daha kulaklığı görmeden internet siparişini yapan çok kişi var.
...
Yazımın kalanını okursanız sizin için faydalı olacağını düşünüyorum:
Nasıl Doğru Kulaklığı Seçersiniz?

Eğer yinede Cloud I-II arasında kalırsanız ki söyleyeyim, Cloud I ve Cloud Core arasında sadece fiyat farkı var. Yani seçiminizi tercihinize bağlı olarak (ki yazımı okursanız benim neyi tercih ettiğimi anlayabilirsiniz) Cloud Core - Cloud II arasında seçim yapmanızı öneririm.

Yazımın kalanını okursanız sizin için faydalı olacağını düşünüyorum:
Nasıl Doğru Kulaklığı Seçersiniz?

Eğer yinede Cloud I-II arasında kalırsanız ki söyleyeyim, Cloud I ve Cloud Core arasında sadece fiyat farkı var. Yani seçiminizi tercihinize bağlı olarak (ki yazımı okursanız benim neyi tercih ettiğimi anlayabilirsiniz) Cloud Core - Cloud II arasında seçim yapmanızı öneririm.
Peki 70-80 dolar bandında nasıl bir ürün önerisinde bulunursunuz ?

Sennheiser HD 518 ve ya Audio Technica AD500X (daha oyuna yönelik olur, bas sesi kısıktır) önerebilirim.
Fakat yerinizde olsaydım Superlux HD668B alır üstüne güzel bir kulak yastığı ve daha iyi bir mikrofon alırdım.

Sennheiser HD 518 ve ya Audio Technica AD500X (daha oyuna yönelik olur, bas sesi kısıktır) önerebilirim.
Fakat yerinizde olsaydım Superlux HD668B alır üstüne güzel bir kulak yastığı ve daha iyi bir mikrofon alırdım.
Bu ürünler Cloud II den daha üst seviye olur diyorsunuz yani ? Hyperx olsun razer olsun işleri ses ile ilgili olmadığından ikilemde kalıyorum bunlar arasından bakayım teşekkür ederim.

Sennheiser HD 518
Bu ürünler Cloud II den daha üst seviye olur diyorsunuz yani ? Hyperx olsun razer olsun işleri ses ile ilgili olmadığından ikilemde kalıyorum bunlar arasından bakayım teşekkür ederim.
Sennheiser HD 518 hi-res audio bir kulaklık karşılaştırılamaz bile dostum fakat arasındaki fiyat farkını göz önüne al derim ve mikrofonu olmayan kulaklık olduğu için oyun performansında eksi olabilir ama dinlediğin müziğin izlediğin filmin oynadığın oyunun ses kalitesinin ne olduğunu anlarsın derim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı