EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #1 Konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim. Senpai yükledim kurdum açarken böyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Arkadaşlar o belirttiği dosyaları sildim bu sefer başka dosyaları gösterdi.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim. Senpai yükledim kurdum açarken böyle bir hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor? Arkadaşlar o belirttiği dosyaları sildim bu sefer başka dosyaları gösterdi.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #2 AppData\Local\Discord ve AppData\Roaming\discord klasörlerini silmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: AppData\Local\Discord ve AppData\Roaming\discord klasörlerini silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O klasörleri daha önce silmiştim. Yine böyle bir hata verdiği için. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: AppData\Local\Discord ve AppData\Roaming\discord klasörlerini silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O klasörleri daha önce silmiştim. Yine böyle bir hata verdiği için.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #4 EndoBero dedi: O klasörleri daha önce silmiştim. Yine böyle bir hata verdiği için. Genişletmek için tıkla... Discord'u kaldırmıştın değil mi? Artı 0 Eksi
EndoBero dedi: O klasörleri daha önce silmiştim. Yine böyle bir hata verdiği için. Genişletmek için tıkla... Discord'u kaldırmıştın değil mi?
KS KS EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #5 Tek7HackDedi dedi: Discord'u kaldırmıştın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet silmişim sanırım. Program files klasöründe yok. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Discord'u kaldırmıştın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet silmişim sanırım. Program files klasöründe yok.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #6 EndoBero dedi: Evet silmişim sanırım. Program files klasöründe yok. Genişletmek için tıkla... Tamam şöyle yap. 1- Önce Görev yöneticisinden Discord'u kapat. 2- Ardından Verdiğim şu dosyaları sil. AppData\Local\Discord ve AppData\Roaming\discord Yani Discord ile ilgili her şeyi sil. Ardından bilgisayara restart at. Artı 0 Eksi
EndoBero dedi: Evet silmişim sanırım. Program files klasöründe yok. Genişletmek için tıkla... Tamam şöyle yap. 1- Önce Görev yöneticisinden Discord'u kapat. 2- Ardından Verdiğim şu dosyaları sil. AppData\Local\Discord ve AppData\Roaming\discord Yani Discord ile ilgili her şeyi sil. Ardından bilgisayara restart at.
KS KS EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #7 Tek7HackDedi dedi: Tamam şöyle yap. 1- önce denetim masasından Discord'u kapat. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim? EndoBero dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Program kaldırmadan değil mi? Oradan da silmişim Discord yok orada. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Tamam şöyle yap. 1- önce denetim masasından Discord'u kapat. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim? EndoBero dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Program kaldırmadan değil mi? Oradan da silmişim Discord yok orada.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #8 EndoBero dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Denetim masası ile görev yöneticisini karıştırdım. Görev yöneticisinden kapatacaksınız. Artı 0 Eksi
EndoBero dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Denetim masası ile görev yöneticisini karıştırdım. Görev yöneticisinden kapatacaksınız.
KS KS EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Şubat 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Çok özür dilerim. Denetim masası ile görev yöneticisini karıştırdım. Görev yöneticisinden kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler ama yine olmadı. Sinirlendim sildim. Sanki açılmak istemiyormuş gibi delirtti beni. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Çok özür dilerim. Denetim masası ile görev yöneticisini karıştırdım. Görev yöneticisinden kapatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler ama yine olmadı. Sinirlendim sildim. Sanki açılmak istemiyormuş gibi delirtti beni. Çok teşekkürler.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #10 EndoBero dedi: Çok teşekkürler ama yine olmadı. Sinirlendim sildim. Sanki açılmak istemiyormuş gibi delirtti beni. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer dediklerimin hepsini yaptıysan ve yine olmadıysa tekrardan Discord'u indirmeyi dene. Artı 0 Eksi
EndoBero dedi: Çok teşekkürler ama yine olmadı. Sinirlendim sildim. Sanki açılmak istemiyormuş gibi delirtti beni. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer dediklerimin hepsini yaptıysan ve yine olmadıysa tekrardan Discord'u indirmeyi dene.