SEO - En iyi sıra bulucu hangisidir?

Moda mod aynı sonuçları veren ve tutarlı bir SEO aracı bulursanız lütfen benimle de paylaşın. @ibrahimkekec :)

Ne yazık ki bu konuda kara düzen Google'a yazıp test etmekten başka çare yok. Çok bilen biri olarak değil de bu konuda çok fazla mesai harcamış biri olarak tavsiyem birden fazla araç kullanın ve sonuçların ortalamasını alın. Kesinlikle bir standart sapma olduğundan da şüphe duymayın.
 
Bende en iyi Google sıra bulucu hangisi epey aradım. Özellikle SEO analiz Google sıralama yarışması sonuçlarında wemseo.com sitesini yakından takip etmem gerekince biraz araştırdım ve bence en iyisi dopinger in aracı. 👍
 

Ahrefs: SEO Anahtar Kelime Aracı

Ahrefs hemen hemen birçok kişi tarafından tavsiye edilecek en önemli SEO araçlarından birisidir. Google’dan sonra en geniş site tarayıcılarına Ahrefs sahiptir. SEO uzmanları Ahrefs’in Site Audit özelliğinden faydalanarak elde edebilecekleri en iyi SEO analizine sahip olabilecektir. Bu araç sitenizde geliştirilmesi gereken araçları size gösterecektir. Rekabet analizi açısından bakacak olursak Ahrefs rakiplerinizin linklerini inceleyerek bunları markanızın başlangıç noktası haline getirebilecektir. Bu SEO aracını dilerseniz kendi alanınızda en çok link verilen içeriği bulmak için dahi kullanabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı