Seo önerisi

cesur4161

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar ben sosyal medya yöneticiliği yapmaya başladım bugünden itibaren.
Amacım grafik tasarımı yani post, story, tasarmları yapıp sayfanın estetiğini geliştirmek. Ama seo hakkında da az çok bilgim var. Bugün yarın web sitesi bana teslim edilecek. İdeasoft yazılımı kullanıyorlar. Ürün görselleri tasarlayacağım.

Asıl sorum Instagram'da reklam, Google Adwords'te reklam çalışmalarım nasıl olmalı grafiklerin yukarı doğru olması için. Kedi kumu satışı yapıyorlar. Seo için önerileriniz nedir?

Internet sitesi mi teslim edilecek sosyal ağ mı?
Internet sitesi ise önemli olan; site adı, url kolaylığı, keywords(anahtar kelime) seçimi ve kategorilendirip bazı dünyada tanınırlık arttırıcı uzantı veya programların kodlarını eklemek.

Eğer sosyal ağ ise yapacak pek bir şey yok. Tanınmış hashtagleri ekleyin yeterli. Gerisi sızın popülerliğiniz ve reklam satın almak.

İyi forumlar arkadaşlar ben sosyal medya yöneticiliği yapmaya başladım bugünden itibaren.
Amacım grafik tasarımı yani post, story, tasarmları yapıp sayfanın estetiğini geliştirmek. Ama seo hakkında da az çok bilgim var. Bugün yarın web sitesi bana teslim edilecek. İdeasoft yazılımı kullanıyorlar. Ürün görselleri tasarlayacağım.

Asıl sorum Instagram'da reklam, Google Adwords'te reklam çalışmalarım nasıl olmalı grafiklerin yukarı doğru olması için. Kedi kumu satışı yapıyorlar. Seo için önerileriniz nedir?
E-ticaret firmaları için SEO ve Google Ads çok büyük etken ama bunun için ne kadar bütçe ayıracaklar bu da çok önemli. En büyük önerim herkese satılan saçma sapan backlink paketlerine bulaşma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı