Steam Sepet hemen alınmalı mı yoksa kış indirimi beklenmeli mi?

Oyunların yanında tik işareti olanlar kesin almayı düşündüğüm. Şu an alırsam Max. 3 oyunu alırım (Papers, Please, fran bow, Stardew Valley) ama beklersem 5-6 belki hepsini alırım kış indiriminde. Beklemek sorun değil sadece zam konusunda emin değilim o konuda da Steam dB ile baktım Steam dolar kurunu güncellese bile bunlar zam yememiş o yüzden bekleyip kış indiriminde sepette görünen her oyunu almayı düşünüyorum. Sizce orada zam yeme olasılığı diğerlerinden fazla olan hangisi? Şahsen FNAF diğerlerinden daha popüler diye zam yer diye düşünüyorum onu kış indirimini beklemeden almak ve almamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kış indirimini beklemek benim için hiç sorun değil.

Hocam dün Papers, Please aldım bir an önce almanızı öneririm çünkü oyun yaz ve kış indirimlerinde hiç ucuzlamıyor.

Alın gitsin, çok pahalı değil.
Para konusunda sorun olmaz derseniz direkt alın derim. Bağımsız geliştirici oyunlarına zam geldimi sağlam geliyor çünkü.
Evet çünkü onlar genelde geç zamlıyorlar.

Diğerlerini ben almadım, bilmiyorum ama Stardew Valley globalde 15$, FNAF Security Breach ise 40$. Bunlara indirim beklemek ayıp olur yani. İkisi de her an zamlanabilir. Özellikle Security Breach zamlanırsa çok sağlam zamlanır.

FNAF zam yeme ihtimali var ama dediğim gibi korku temalı festivalden hemen önce zam yapılmaz o temayı ilgilendiren oyunlara ki olursa indirimden men edilir. Mevsimler indirimlerde de belirli bir oyun kategorisi temasını temsil etmediği için neredeyse her şey indirime girer 10'dan tut 98e kadar. Ama stardew gibi düşük fiyatları şeylerin indirim oranı ya çok düşük olup 17 16TL çok nadiren 12TL olurken bazen de aşırı indirim alıp 5.50TL altına düşüp şu anki halimizle satın alınamayan hâline girdiği için ona göre degerlendir.

Epic Games'de 350 TL olmuştu geçen hafta.
Para Steam'de maalesef.

FNAF zam yeme ihtimali var ama dediğim gibi korku temalı festivalden hemen önce zam yapılmaz o temayı ilgilendiren oyunlara ki olursa indirimden men edilir. Mevsimler indirimlerde de belirli bir oyun kategorisi temasını temsil etmediği için neredeyse her şey indirime girer 10'dan tut 98e kadar. Ama stardew gibi düşük fiyatları şeylerin indirim oranı ya çok düşük olup 17 16TL çok nadiren 12TL olurken bazen de aşırı indirim alıp 5.50TL altına düşüp şu anki halimizle satın alınamayan hâline girdiği için ona göre degerlendir.
Fnaf ilk 4 oyunu indirime gitmiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı