Steam Sepet iyi mi?

Tomb Raider oyunları yoksa al bence.

Fiyatı iyi düşmüş, oyunlar da güzel.

Tomb Raider oyunları yoksa al bence.

Fiyatı iyi düşmüş, oyunlar da güzel.
Bakacağım teşekkürler.

Selamlar dostlar. Sizce sepet nasıl, ekle ya da çıkar diyebileceğiniz oyun var mı?

Eki Görüntüle 2680689
Hello Neighbour yerine yarım döner daha mantıklı. Modern Warfare alınır mı bilemedim 🤔.
Herkes niye linçlemiş Hello Neighbour'u :( Hazır mod desteği gelmişken bide historical low'dayken alınır bence.
Zamanı geçti hocam. Korkunç çocuk videoları çeken bir youtuber değilseniz bir anlamı yok bence.

Hello neighbour yerine yarım döner daha mantıklı. Modern Warfare alınır mı? Bilemedim 🤔.

Zamanı geçti hocam. Korkunç çocuk videoları çeken bir YouTuber değilseniz bir anlamı yok bence.

Geçenlerde yabancıların FNAF modları kurup oynamasını izliyordum eğlenceliydi ama içerik olarak eğlenceliydi oyun olarak eğlenceli olur mu bilemiyorumn.

Herkes niye linçlemiş hello Neighbour'u :( hazır mod desteği gelmişken bir de historical Low'dayken alınır bence.

Gizem ve teori üzerineydi o da fıs çıktı. Bu oyunun Community'ini oluşuran rozetman ve Apotext'i kendileri bile sattı topuluğu. İyi de yapmışlar son oyunları kötü bence yenisi.Onun yerine Poppy Playtime var.

İstediğiniz modu kurun çok da eğlendirir mi? Sanmam. Mod desteğini yeni duydum bence gerek yoktu.

Hesabınızda Stardew Valley var mıydı? Yoksa eklemenizi öneririm binlerce saat oynayabileceğiniz bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı