Sizce sepet nasıl? 10 dolarlık oyun alacağım ve böyle bir sepet yaptım. Bunlar yerine başka bir oyun da önerebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2522966
Eki Görüntüle 2522968
FPS seviyorsan robocop al iyi indirimde bende alacağım.
Sizce sepet nasıl? 10 dolarlık oyun alacağım ve böyle bir sepet yaptım. Bunlar yerine başka bir oyun da önerebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2522966
Eki Görüntüle 2522968
Hocam bence Wallpaper Engine boş para ama siz bilirsiniz.
Kişiden kişiye değişir ama hala alınabilir zevkler ve renkler tartışılmaz.Hikayesi 2'ye göre daha sağlam geliyor bana.
Tabi öyle.Kişiden kişiye değişir ama hala alınabilir zevkler ve renkler tartışılmaz.
Öneriler için sağ olun çoğu oyun bende var zaten. Bir blasphemous ve robocopa baktım robocopa daha sıcağım blasphemous zaten aynı fiyatta Epic'te indirimsiz var oradan da alırım dedim.
Ben de öyle düşündüm sonuçta herhangi bir pencere açınca duvar kâğıdı tamamen silinecek ama arada TikTok'ta falan karşıma çıkıyor aşırı iyi gözüküyorlar. Çok merak ettim bir denemek istedim.
Eskiden 8 liraya almıştım ve gram kullanmıyorum. Steam kütüphanesinde bakışıyoruz ara sıra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.