Sepet önerisi

Sana da çok teşekkür ederim. KCD 1'i TL zamanındayken almıştım direkt pakette sadece KCD 2 + Manor Lords var. Manor Lords indirimlerde 12 dolara düşüyor normalde ama bu paketle 6 dolara almış olacağım lakin kafamı karıştıran bir soru var. 29 dolarlık olan pakette KCD 2 ama tüm DLC'leri var. Sen olsan hangisini alırdın?

Baldur's Gate 3'ün türü sıkabilir gibi geliyor lakin tekniksel olarak o kadar iyi yapılmış ki türü içerisinde çok bambaşka oyun gibi geliyor.

NFS Heat ise normal zamanda 6 dolara inerken mevsimsel indirimlerde 3 dolara kadar düşüyormuş. Yeni fark ettim. O yüzden alayım dedim listeye. Onun haricinde taşıt simülasyon oyunlarını seviyorum. Evet taşıt simülasyon diyorum çünkü ETS 2 ve Fernbus'ten tut, Ride 4, Forza serisi hatta The Crew serisine kadar oynuyorum :D Tabii senin dediğine göre de sepetten çıkarma ihtimalim var orası ayrı.
Hocam NFS Heat bende aldım ama pek güzel değil bence. NFS 2015 daha güzeldi. 2. liste güzel gibi onu öneririm. Ayrıca KCD 1 + 2 + Manor Lords'da KCD'lerin DLC'si yok galiba. Onu da göz önünde bulundurun bence. Ben KCD 1 ve 2'yi Royal Edition olarak almıştım.

Hocam NFS Heat bende aldım ama pek güzel değil bence. NFS 2015 daha güzeldi. 2. liste güzel gibi onu öneririm.
NFS 2015 ve NFS Payback almıştım hocam. Normalde NFS serisi zaten çoktandır itibar olarak batmış seri de yeni NFS'lerde de Heat'ı öneren çok vardı bir ara şimdi tam tersi. Vazgeçip başka 3 dolarlık oyunda alabilirim, var mıdır herhangi bir önerin?

NFS 2015 ve NFS Payback almıştım hocam. Normalde NFS serisi zaten çoktandır itibar olarak batmış seri de yeni NFS'lerde de Heat'ı öneren çok vardı bir ara şimdi tam tersi. Vazgeçip başka 3 dolarlık oyunda alabilirim, var mıdır herhangi bir önerin?
Katılıyorum hocam NFS hakkında söylediklerinize. Aragami'yi de bunu alın bence. Oyun önerisi olarak Kingdom Two Crowns önerebilirim. Çok güzel oyun.

Hollow Knight yoksa sizde onu da alabilirsiniz.

Katılıyorum hocam NFS hakkında söylediklerinize. Aragami'yi de bunu alın bence. Oyun önerisi olarak Kingdom Two Crowns önerebilirim. Çok güzel oyun.

Hollow Knight yoksa sizde onu da alabilirsiniz.
Hollow Knight var hatta Silksong alacaktım da biraz daha düşmesini bekleyeceğim gibi. Kingdom Two Crowns'i hatırlattığın iyi oldu teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı