Steam Sepeti iyi midir?

MrEducation

Femtopat
Daha fazla  
1751215375237.png

1751215401540.png

R.E.P.O. arkadaşlarımın övdüğü bir oyun, Garry's oynanabilir kütüphanesinde olan çok insan var bir Batman hayranı olarak Batman'ın oyunları hep Epic Games'te indirime giriyor oradan alabilirsiniz.

Beyond: Two Souls haricinde diğerlerinin çoğunun sadece ismini biliyorum ondan dolayı bir şey diyemem fakat Beyond kesinlikle oynamanı öneririm, grafikleri eski gelebilir ama benim oynadığım en iyi oyunlardan birisidir.

Hocam gerisi hakkında bir şey diyemem fakat kingdom come ın ilk oyunu da ikinci oyunu da çok iyi. Ben ikinci oyunu çok daha fazla sevdim ilki bitince onu da oynayın kesinlikle.

1751216990065.png

Bu üç oyunu duymadım. Diğerleri iyidir.

Kişisel zevke bağlı olarak değişir, kingdom come Epic de bedava dağıtılmıştı diye hatırlıyorum ama almadıysanız iyi bir tercih olur. Şahsen ben 26$ tutan sepette Cyberpunk veya Baldur's Gate 3'e yönelirdim.
Cyberpunk kütüphanede mevcut. baldurs çok kararsız bıraktı beni. Ya toplu olarak büyük indirimlere yöneleceğim veya gidip tek bir oyuna büyük yatırım yapacağım.
R.E.P.O. arkadaşlarımın övdüğü bir oyun, Garry's oynanabilir kütüphanesinde olan çok insan var bir Batman hayranı olarak Batman'ın oyunları hep Epic Games'te indirime giriyor oradan alabilirsiniz.
epic tarafında aldığım oyunlar unutulmuş gibi kalıyor ucuzda olsa biz steam ile kafayı yemişiz oyun diyince ilk aklıma steam geliyor 5 10 daha ucuz olucağına bütün oyunları bir arada tutmak daha iyi gibi bilmiyorum ama.
Beyond: Two Souls haricinde diğerlerinin çoğunun sadece ismini biliyorum ondan dolayı bir şey diyemem fakat Beyond kesinlikle oynamanı öneririm, grafikleri eski gelebilir ama benim oynadığım en iyi oyunlardan birisidir.
beyond yayıncılardan izledigim güzel oyun hikayesini bilsemde ilerde oynarım diye bukadar ucuzken almak mantıklı geldi evet.
Aga şahsen kingdom come almanı önermem ben aldım ama hiç memnun kalmadım o kadar saçma bir vuruş hissiyatı var ki anlatamam kingdom alacağın parayla başka bir oyun almanı tavsiye ederim.
çok tavsiye edildi fakat hikaye hakimiyeti için ilk oyununda al tarzı çok muhabbet döndüğü için ekledim fakat evet kingdom konusunda hala kararsızım.

Hocam R. E. P. O, Zort, Harry's bunlar ayrı tarz oyunlar o yüzden çok karışamam bu oyunlara. Robocop, Batman, Beyond ise gayet bu indirimdeki en mantıklı oyunlardan olacaktır şahsi fikrimce.

Cyberpunk kütüphanede mevcut. Baldurs çok kararsız bıraktı beni. Ya toplu olarak büyük indirimlere yöneleceğim veya gidip tek bir oyuna büyük yatırım yapacağım.

Epic tarafında aldığım oyunlar unutulmuş gibi kalıyor ucuzda olsa biz Steam ile kafayı yemişiz oyun deyince ilk aklıma Steam geliyor 5 10 daha ucuz olacağına bütün oyunları bir arada tutmak daha iyi gibi bilmiyorum ama.

Beyond yayıncılardan izledigim güzel oyun hikayesini bilsemde ileride oynarım diye bu kadar ucuzken almak mantıklı geldi evet.

Çok tavsiye edildi fakat hikaye hakimiyeti için ilk oyununda al tarzı çok muhabbet döndüğü için ekledim fakat evet kingdom konusunda hala kararsızım.

Ya dediğim gibi benim için bir pişmanlık oldu hikayesi için almıştım bende ama öyle bir vurma konusunda sıkıntılar var ki anlatamam kaç defa sinirden oyunu kapattım bilmiyorum bir saati doldurduğum içinde oyunu iade edemedim öyle saçma sapan bir durum yaşadım. Hikayesi ne kadar güzel olsa da geçirttirdiği sinir krizleri olsun kaydetme konusundaki hataları olsun benim gözümde iyice bitirdi oyunu, tavsiyem hala kingdoma vereceğin parayı başka daha güzel bir oyuna vermen olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı