Steam Sepeti nasıl?

osman_gamer

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu fiyata bu oyunlar alınır mı? Yoksa anternatif başka oyun önerileriniz var mı?
1767390276458.png

Ghost of Tsushima güzel oyun olsa dahi 35 dolar çok fazla bir miktar onun yerine 35 dolara çok daha güzel oyun ya da oyunlar alabilirsiniz.

Oynamadıysanız bir bakın derim. Benim gözümde kesinlikle oynanması gereken oyunlardan biri. Kitabı kapağına göre yargılamayın derim. Yargılarsanız da oyun kendini bir süre sonra gösterir zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bu fiyata bu oyunlar alınır mı? Yoksa anternatif başka oyun önerileriniz var mı?
Eki Görüntüle 2633333

Victoria 3'ü çıktığı gün almış ve 300 saat oynamış birisi olarak paranıza değer veriyorsanız hiçbir Paradox oyununda DLC almayı tavsiye etmiyorum sürekli eksik kalıyorsun oyun senden bildiğin sürekli 6 ayda bir 5-10 dolar haraç kesiyor. Belli yöntemlerle DLC işi halledilebiliyor.

Victoria 3'ü çıktığı gün almış ve 300 saat oynamış birisi olarak paranıza değer veriyorsanız hiçbir Paradox oyununda DLC almayı tavsiye etmiyorum sürekli eksik kalıyorsun oyun senden bildiğin sürekli 6 ayda bir 5-10 dolar haraç kesiyor. Belli yöntemlerle DLC işi halledilebiliyor.
Victoria 3 dlcsiz alsam ana oyunu yine uzunmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı