Steam Sepeti nasıldır?

Eğer CoD'u Online oynamayacaksanız alınır Online için yeni oyun çıkacak kasım'da galiba onu alırsınız onun dışında Spider-Man'in bazı sitelerde araştırmanızı öneririm daha ucuza satıyorlar.
Örnek @CS Relboron hocamın attığı siteden alabilirsiniz bu sayede başka oyunlarda alırsınız.
Assetto Corsa'yı hiç bilmiyorum ona bir şey diyemem araba yarışı olarak tek Forza 4 oynamışımdır şu ana kadar :D
coddan vazgeçtim zaten ancak kod satan yerlerde güvenemiyorum nedensizce
 
CoD'dan vazgeçtim zaten ancak kod satan yerlerde güvenemiyorum nedensizce

Ben yıllarca CD keysten key alıp FIFA oynadım. Durma play de iyidir. Soruna cevap vereyim. Sepetin kötü. Warzone Online modu ben hiç sevemedim. Valorant tırnağına değişmem. Hikaye modunu bilenler söylesin. VR konusunda half Alyx vardı onu tavsiye ederim. Tabii seçtiğin VR oyun hakkında fikrim yok. Sepetin kötü. Bence oyun tarzını söyle yardımcı olsun arkadaşlar.
 
CoD'dan vazgeçtim zaten ancak kod satan yerlerde güvenemiyorum nedensizce.

Bir araştırabilirsiniz bence çünkü Spider-Man'e o kadar fazla para verilir mi bilemiyorum ya tabii ki verilir güzel bir oyun ama indirime girse bile kaç dolara düşer bilemiyorum indirimle büyük ihtimal 36 dolar olur diye tahmin ediyorum önceden en fazla 36 dolara düşmüş yine de siz bilirsiniz tabii ki. Dediğim gibi isterseniz başka bir konu daha açın.
 
Kendi adıma konuşacak olsam;
  • CoD oyunlarına para vermem, (az bekle yakında Game Pass'e birkaç oyun gelecektir)
  • Assetto Corsa alacağıma Forza Horizon tercih ederim.
  • Spider-Man güzel oyun ama key sitelerinde veya Epic'te daha ucuza almaya çalışabilirsin.

60 dolar etiket fiyatına sahip bir oyununu almayı doğru bulmuyorum. Baldur's Gate 3 gibi bir şaheser 35 dolar iken. Bunlar ne yapmışta bu fiyatı isteyebiliyor anlamış değilim. Bize özel fiyat çekmeleri gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden onlara para kazandırmam, tamamen prensip meselesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı