karul
Decapat
Bu sistemle Ready or Not oyununu nasıl açmayı düşünüyorsun?
Kesinlikle zam yiyecek. Bilgisayarı açmasa bile alınması gereken bir oyun bence.
peki ne tavsiye edersin?Bu arada o PC'nin Ready or Not kaldırma ihtimali çok çok düşük. Zevk alamazsın oynarken. O parayı başka şeylerle harcamanı tavsiye ederim. Ayrıca arkadaşın yoksa sarmaz hiç oyun.
İleride bilgisayar alırsam diye bu indirim bitince muhtemelen bu tür oyunlar alamam malum, Dolar kurunu 25 TL oldu.
Peki ne tavsiye edersin?
Metro üçlemesini bence tavsiye ederim. Metro Exodus'u da kütüphanenize ekleyin. GeForce NOW'un Avrupa sunucusundan da GeForce NOW'u para vermeden kullanabilirsiniz. Onun bir metodu vardı, metodunu hatırlayamıyorum da yeni bir konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Amerika'daki server sayısı daha fazla olduğu için oradaki serverlara bağlanarak daha kısa sürede oyuna girebiliyorsunuz. Fakat bu pingin artması demek oluyor. İnternetiniz kötüyse daha da beter oluyor.
@karul işin o kısmını çok bilemiyorum da GeForce NOW'un Avrupa sunucusuna bağlanıp bir saatliğini bedavaya getirenler vardı. Konu sahibi arkadaşa önermek istedim. Metro'nun ilk iki oyununu oynayıp da bence son oyununu oynamamazlık yapmak doğru olmayacaktır. Üstte sisteminin kötü olduğunu belirtmiş de bu alternatifi önermek istemiştim.
Peki nasıl yaptınız? Ücretli mi?Ben Avrupa'dan oynuyorum artık. İnternetim iyi olduğu için ABD'den oynuyorum genelde ama internet kötüyse EU southeast öneririm çok sıra beklemiyordum ben orada hem sabahları hem akşamları.
Peki nasıl yaptınız? Ücretli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.