sepetinde gayet guzelHocam arkadaşınız varsa Garry's Mod alın %50 indirime girdi ondan sonra Forza 4 veya 5 bayağı ındırıme gırmıs onu da alabılırsın son olarak da Pro soccer var bayağı eglencelı benim tavsiyelerim bunlar bende bunlardan bikaçtanesini alacağım kesinlikle onerıyorum
Sepetinde gayet guzel.
iyi eglencelerBahsettiğiniz oyunların hepsi hesabımda mevcut. Görüşleriniz sonucunda az önce sepeti satın aldım umarım eğlenirim.
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Sekiro güzel bir oyun mu? Ben Ghost of Tshushima oynadım sadece bu tür oyunlar arasında. Ve oldukça sevdim bunu da sever miyim?Sepetiniz fena değil de önceden Souls türünde oyun oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız Elden Ring zorlayabilir. Sekiro'ya bakabilirsiniz isterseniz. Elden Ring'e göre daha kolay.
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Sekiro güzel bir oyun mu? Ben ghost of tshushima oynadım sadece bu tür oyunlar arasında. Ve oldukça sevdim bunu da sever miyim?
Elden Rİngi bilmem ama Ghost of Tshushima da süper oyundur inidirmde değil ancak öneririm.Ben Elden Ring ile seriye giriş yapacağım umarım sizin gibi ilk deneyimimde severim.
Sepetiniz fena değil de önceden souls türünde oyun oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız Elden Ring zorlayabilir. Sekiro'ya bakabilirsiniz isterseniz. Elden Ring'e göre daha kolay.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.