Steam Sepetim sizce değer mi ?

carljohnsonx

Centipat
Daha fazla  
Yaz indirimlerinde almayı düşündüğüm oyunlar bunlar, sizce bu sepete bu fiyat verilir mi ?
Screenshot_20230629-225443_Steam.jpg

Fifayi gamepassten oynayabilirsin. Onun dışında sepet ve fiyatları iyi, ayrıca far cry tartışılabilir belki. Çok iyi bir oyun değil ama 60tlye değer gibi.

Yaz indirimlerinde almayı düşündüğüm oyunlar bunlar, sizce bu sepete bu fiyat verilir mi?
Eki Görüntüle 1841078

Yani futbolu seviyorsanız alınır tabii RDR2 iyi bir oyun lakin ben Rockstar Games'in oyunlarına Türkçe dil desteği getirmediğinden dolayı kendi oyunlarını şahsen satın almam crackli oynarım.
O kadar Türkiye'de seviliyor oyunları, küçük firmalar dahi Türkçe dil desteği varken Rockstar Games'in oyunlarında yok.
Ve bu arada FIFA'yı Game Pass'te oynamak daha mantıklı değil mi hocam? Hem Game Pass'teki güzel oyunları da kaçırmamış olursun.

FIFA'yi Game Pass'ten oynayabilirsin. Onun dışında sepet ve fiyatları iyi, ayrıca Far Cry tartışılabilir belki. Çok iyi bir oyun değil ama 60TL'ye değer gibi.

Game Pass mantıklı ama pek içim ısınmadi ona süreli olduğu için ve Far Cry 5 normalde 400 lira asla vermem ama 60 liraya mantıklı geldi.Bu tarz oyun denemek istiyorum o yüzden alacağım zaten.

Yani futbolu seviyorsanız alınır tabii RDR2 iyi bir oyun lakin ben Rockstar Games'in oyunlarına Türkçe dil desteği getirmediğinden dolayı kendi oyunlarını şahsen satın almam crackli oynarım.
O kadar Türkiye'de seviliyor oyunları, küçük firmalar dahi Türkçe dil desteği varken Rockstar Games'in oyunlarında yok.
Ve bu arada FIFA'yı Game Pass'te oynamak daha mantıklı değil mi hocam? Hem Game Pass'teki güzel oyunları da kaçırmamış olursun.
Yama yapmak benim için zor degil ve crack indirmek istemiyorum çünkü oyunun boyutu çok büyük ve uğraşmak istemiyorum açıkçası

650 tlye çok daha iyi bir hesap kukurabilirsiniz.
Hangi oyunlar ile kurulabileceğini söylersen sevinirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı