Çözüldü Sequoia güncelleme sonrası donma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeyidFalan

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Az önce Sequoia güncellemesini yaptım fakat boot'tan bir dakika sonra donuyor. Efi'm mevcut. Sorun EFI mi, yoksa cihazım mı desteklemiyor? Sonoma'da crash yiyip yeniden başlıyordu, şu anda direkt işlem yaptığımda donuyor. İşlem yapmadığım sürece sonsuza kadar gider muhtemelen, Sonoma'da öyleydi.
EFI içerisinde deaktif kext'ler mevcut. Onları BT düzeltmek için denemiştim. Hatta az önce sildim.

Çözüm
Hocam sorunu dün çözdüm. ACPI ve kextlerle oynayarak çözdüm.
Aynı anda birden çok kext'i ACPI'yi devredışı bıraktığım için spesifik olarak ne çözdü bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayanlar bu config ile ilk attığım EFI'deki config'i karşılaştırıp çözebilirler sanırım.
Hocam sorunu dün çözdüm. ACPI ve kextlerle oynayarak çözdüm.
Aynı anda birden çok kext'i ACPI'yi devredışı bıraktığım için spesifik olarak ne çözdü bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayanlar bu config ile ilk attığım EFI'deki config'i karşılaştırıp çözebilirler sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bir soru soracağım. Şu an macOS kullanıyorsunuz değil mi? USB aygıt ağacınızı atabilir misiniz sistem raporundan?

Ekran Resmi 2024-10-26 13.17.39.png

Burası.

Bir şeye bakmam lazım.

Bende bütün USB'ler 3.0 diye gözüküyor. Yama yapmama rağmen çözüm arıyordum. Başkalarında da böyle mi diye sordum. Hala da çözüm arıyorum.

Ekran Resmi 2024-10-26 13.25.34.png

Tamamdır.

Onay verilmesini bekliyorum.

Açtım buradan devam edebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı