Sequoia kurarken [EB|#LOG:EXITBS:START] hatası

Molvess

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 5200 MHz, SpecTek 16x2 GB
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA PLUS G3 SSD
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6700 XT
Anakart
ASRock A620M-HDV/M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Selamlar sevgili hocalarım. macOS kurmak isteyen bir gencim, fakat sağ olsun sayın macOS bana kurulmak istememek konusunda kararlı. İmajı alıp flasha yazdırdım, opcore-simplify ile EFI'mizi yaptık, bu daha benden ne istiyor? Akılın akıldan üstün olduğunu düşünerekten sizlere de başvurmak isterim, iyi sosyaller.

WindowsTerminal_tRYi8UHSgm.png

IMG_20250729_184834_920.jpg

EFI'min linki buyurun = "EFI.zip"

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Hata ile alakalı fikrinizi söyleyebilirsiniz. Zaten kullanıcı sizden yanıt alabilirse sonuç sizin yayınladığınız imajı kullanmaya gelecek. Geçmiş konulara bakarsak temelde tüm siteler neredeyse aynı imajı kullanıyor. Asıl olay bunu nasıl sunduğunuz. Sizlere Monterey imajınız sorunlu dediğimde bana ceza uygulamıştınız ve sorun yaşayan kullanıcına yardımcı olamamıştım. Ve sizin forum kullanıcınız günlerce bozuk imajınız yüzünden zamanını boşa harcamıştı. Macos ile alakalı öncü forumlar varken öncelikle buraya bakmamınız temel sebepleri, anlaşılır bir dil kullanılması, her üyenin mecburen yazımlarına dikkat etmesi. Temiz bir rehber hazırlamanız. Ama bu yaklaşımlar bunları geriye düşürüyor. Bu benim fikrim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montery imajında bir sorun yok. Yardımcı olmayabilirsiniz orası sizin bileceğiniz bir durum. Fikirleriniz komple yanlış ama saygı duyuyorum.
Son olarak konu ile alakalı o içeriğini bilmediğimiz için yorum yapmamız doğru değil diyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı