Serachapp.exe nedir?

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar, bunun virüs olabileceğini duydum. Nedir bu, virüs ise nasıl kaldırılır? Çünkü çok RAM kullanıyor. Searchapp.exe biraz bulanık olmuş da 289MB RAM kullanıyor.

1628989444384.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemin adı Searchapp.exe
Windows Cortana tarafından kullanılıyor yani bir Windows işlemi.
Ben direkt serachapp.exe diye okuduğum için tarama yapmanızı önerdim, özür dilerim.
Kapatmak istiyorsanız;
@Berkocuk

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir araştırma yapınca anlıyoruz zaten. Biraz araştırdım mining virüsüymüş. Tam tarama yap Kaspersky ile. Silmesi mümkün ama silebilir mi bilmem. Tam tarama sonrasında virüs hala duruyorsa, format at. Ama istersen BitDefender ile de yapabilirsin.

Ufak bir araştırma yapınca anlıyoruz zaten. Biraz araştırdım mining virüsüymüş. Tam tarama yap Kaspersky ile. Silmesi mümkün ama silebilir mi bilmem. Tam tarama sonrasında virüs hala duruyorsa, format at.

Nerede araştırma yaptınızda mining virüsü olduğunu anladınız çok merak ediyorum.

Searchapp Windows'un uygulamasıdır konu sahibinin searchapp.exe ye sağ tık yapıp dosya konumunu açıp VirusTotal'e atabilir ben attım sonuç: VirusTotal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı