Seraph of The End 4. cildi nereden bulunur?

DashMatters

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sorun başlıktaki gibi. Hiçbir sitede stok bulamadım. Kalanların hepsi satılıyor ancak 4. ciltte 1 tane bile stok yok. Zorunda kalmazsam PDF okumak pek istemiyorum. Alabileceğim bir yer var mı?

Merhaba, sorun başlıktaki gibi. Hiçbir sitede stok bulamadım. Kalanların hepsi satılıyor ancak 4. ciltte 1 tane bile stok yok. Zorunda kalmazsam PDF okumak pek istemiyorum. Alabileceğim bir yer var mı?

Dostum yanlış anlama ama o kitabı aylardır bekleyen ınsanlar var bir anda gelecek ve izdiham yaşanacak. Bulamazsın bu arada şu anda.

Estağfurullah yanlış anlanacak bir şey yok hocam. Napalim şansımız yokmuş.

Bir ara bir tane yere gelmişti 16 adet ama ben kart bilgilerini girene kadar tükenmişti tuhaf bir şekilde ilgi görüyor.

Dostum iyi bir haberim var sana tekrar basılıyor şu an 4. cild.
Bir ara bir tane yere gelmişti 16 adet ama ben kart bilgilerini girene kadar tükenmişti tuhaf bir şekilde ilgi görüyor.

Dostum iyi bir haberim var sana tekrar basılıyor şu an 4. cild.

Aylardır stok yoktu stok kavgası olacak dikkatli ol cidden fanatikleri var.

Hocam satışa çıktı haberiniz olsun bazıları 10 20 tane alıyor sonra satarım diyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı