284223
Decipat
Seraph of The End gibi bir anime önerir misiniz? Guilty Crown gibide olabilir. Kısa olursa sevinirim. İzlediğim neredeyse tüm animeler bitmeden bitti. Böyle olunca deliriyorum ama sorun değil her türlü öneriye açığım.
Akame ga Kill! izledim zaten baya beğendim çok güzel animeydi.Ben Akame Ga Kill! izledikten sonra öneri olarak Seraph of The End gelmişti.
Sanırsam benzer.
Sadece cinsel arzulara biraz fazla değinilmiş o kadar.
İzlenmeye değer bulur musunuz bilemem ama bence izlenir.
Bunun akılla alakası yok aldığım zevkle alakası var. Ben bunu iş olarak yapmıyorum. Bunu bitirmeliyim vb. şekillere girmiyorum. Kafama ne zaman eserse o zaman anime izlerim. Bu benim keyfime kalmış bir şey. Bunu aklınız varsa böyle yapın diyerek değiştirmeye çalışmanız saçma. Siz mangadan zevk alıyor olabilirsiniz fakat ben almıyorum. Animelerden çok daha fazla zevk alıyorum. Umarım sizinde "aklınız" vardır ve dediğimi anlarsınız.Eger akliniz varsa animeleri birakip manga okumaya baslayin. Animelerde 12 haftada aciklanan olaylari 1 gunden kisa surede bitirebiliyorsunuz ve daha cok manga okuyabiliyorsunuz bu sekilde. Evangelion izlemenizi oneririm, 2021'de yeni filmi cikacak ve gorunuse gore efsane olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.