Seraph of the end devam edecek mi?

426185

Hectopat
Bayağıdır seraph of the end izlemek istiyorum bir tane arkadaşa sordum mangadan uyarlama devam edecek dedi. Size de bir sorayım dedim. Devam etecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır seraph of the end izlemek istiyorum bir tane arkadaşa sordum mangadan uyarlama devam edecek dedi. Size de bir sorayım dedim. Devam etecek mi?

3.sezon güya gelecek dendi ama bir türlü gelmiyor bence Studio'nun yapacak şeyi yok ve gelmeyecek. Mangadan okuyabilirsiniz ama ben 72.bölümden sonrası 96'ye geldiğinden daha izlemedim. Türkçe manga daha tam çevrilmemiş sanırsam.
Bu 72 den sonrası 96 ya kadar olan bölüm.

3.sezon güya gelecek dendi ama bir türlü gelmiyor bence Studio'nun yapacak şeyi yok ve gelmeyecek. Mangadan okuyabilirsiniz ama ben 72.bölümden sonrası 96'ye geldiğinden daha izlemedim. Türkçe manga daha tam çevrilmemiş sanırsam.
Bu 72 den sonrası 96 ya kadar olan bölüm.
Doksan küsüratli bölümlere kadar çevrilmişti lakin fiziksel olarak satılmaya başlandıktan sonra çevirisi yapılmadı.

Mangada hikayesi karman çorban oldu, herkes birbirine saplıyor.
Anime uyarlamasının geleceğine pek ihtimal vermiyorum, hikaye biraz biseksüel kaydı.

Doksan küsuratli bölümlere kadar çevrilmişti lakin fiziksel olarak satılmaya başlandıktan sonra çevirisi yapılmadı.

Mangada hikayesi karman çorban oldu, herkes birbirine saplıyor.
Anime uyarlamasının geleceğine pek ihtimal vermiyorum, hikaye biraz biseksüel kaydı.

Şahsen okurken 72'den 96 ya kaydı 110 küsure kadar devam ediyordu. Spoiler falan vermek istemiyorum ama iyice bulanıklaştı hikaye. Şahsen 3.sezonun geliceğine inanmıyorum.

Şahsen okurken 72'den 96 ya kaydı 110 küsure kadar devam ediyordu. Spoiler falan vermek istemiyorum ama iyice bulanıklaştı hikaye. Şahsen 3.sezonun geliceğine inanmıyorum.
Mika olayları hikayeyi çok karıştırdı, bunun yanı sıra 3 tarafta birbirine girdi.
Gelmez artık anime uyarlaması.

Mika olayları hikayeyi çok karıştırdı, bunun yanı sıra 3 tarafta birbirine girdi.
Gelmez artık anime uyarlaması.

Mika olayına hiç bakmadım lakin Instagram'da vs yorumları görmüştüm cidden böyle saçma şeyleri görünce hiç okuyasım gelmedi oraları. Mangada yuu fazla düşük kalmış. Anime uyarlamasında daha iyi.

Mika olayına hiç bakmadım lakin Instagram'da vs yorumları görmüştüm cidden böyle saçma şeyleri görünce hiç okuyasım gelmedi oraları. Mangada yuu fazla düşük kalmış. Anime uyarlamasında daha iyi.
Yuu her zaman kafasının dikine gidiyor yoksa aksiyon olmuyacak. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı