"Neyse, tüm bilim tutkunları gibi yüzyıllardır kanıtlanamayan" Emin misiniz? Evet bu konuyu biraz boş bıraktım. Şimdi anlatmaya çalışacağım. Kanıtlayan pek çok sistem ve makale var ancak bilim dışı olarak işaretlenmelerine çok alışılmış olduğu için gözden kaçabiliyorlar. Öncelikle bu sistemleri fiziksel olarak inceledikten sonra kendi yorumumu, açıklamamı yazayım.
Evet simetrik modeller (örneğin uzaklıkların, sıcaklık skalasının simetrik olması) kendi korunum yasalarına sahiptir ancak asimetrik modeller bu kuralı bozuyor arkadaşlar. Referans olarak Emmy Noether teoreminden burada bahsetmek doğru olur. Elbette çalışan modellere örnekleri kanıt olarak göstermeyeceğim kanıtı daha sonraya bırakalım.
Öncelikle termodinamik sebeplerin aksini kanıtlayan çok sayıda çalışma, içerik ve kurum var.
Thomas Henry Moray
192 KW'lık bir cihaz üretiyor ve sunumunu yapıyor. Bu aslında bir çeşit energy harvesting uygulaması ancak burada bitmiyor.
Stanley Meyer
Suyla çalışan bir araba yapıyor ve ölümü çok şüphelidir. Bunu biraz araştırın.
Nicola Tesla
Tesla'nın icat ettiği arabayı çoğu kişi bilmez ancak bir belgeselinde bahsediyorlar. Patentleri var ve diğerleri de diğer başarılı replikasyonlardır.
Infinity Sav Technology (Artık firmalar da var)
KPP Rosch
Orbo Projects
Tariel Kapanadze
Makale (Aynı zaman fonksiyonunda giriş gücünü 20 katına çıkarabilen bir power amplifikatör )
Bu kişiler çoğunlukla mühendis, bilim adamı ya da hırslı girişimciler oluyorlar ve hiç ap..t..l değiller.
Neye odaklanıp daha fazla kanıt isteyeceğinizi bilemediğim için bu seçimi size bırakıyorum. Benim serbest enerjinin ilginç bir kanıtı diyebileceğim bazı equationlarım da var. Mühendislik eğitimi almış olanlarla birlikte tartışabiliriz.
Bu konu gerektiği gibi araştırılmıyor, sistemler incelenmiyor ve bir kurum tarafından dikkatle çalışabilenler için bir tür ayrım yapılmıyor. Patent ofisleri bu gibi buluşları dikkate almıyor ancak çok sayıdalar ve çok başarılı olanları kendim biliyorum. Fiziksel olarak inceledim. Şimdi herhangi bir sistemin fiziksel açıklamaları ve detaylarına derinlemesine girmeden önce bu çok sayıdaki buluşları tek tek incelemek gerekiyor. Gruplayarak anlatacağım. Zira birkaç farklı fiziksel fenomen üzerine odaklanarak basitleştirebiliriz. En azından en önemli olanları...