Serçe parmak şişti

CRAZYKNG26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 3 hafta önce arkadaşlarla biraz şakalaşırken serçe parmağım acıdı. Şişti, incinmiştir dedim sonra 3 hafta şişlik inmeyince doktora gittim. Net bir şey demeden araştırma hastanesine sevk etti. Röntgeni yüklüyorum. Rica etsem en azından biraz bir şey bilen biri varsa akıl verebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• teletip_1672242465022.png
    teletip_1672242465022.png
    228,6 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanılmıyorsam çatlamış. Neden buraya sorduğunuzu anlamadım. Röntgen sonrası müdahale yapılmadı mı?

Yapılmadı ve doktor da net bir şey demedi en azından bilen biri varsa yardımcı olabilir mi diye yazdım ve ek olarak sağlam hali ve şu anki halini attım.

Dosya Ekleri

• 20221228_233244-COLLAGE.jpg
    20221228_233244-COLLAGE.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 97
Böyle olayda randevu mu alınır? Acile gidersin.
Acile gidin atel taksınlar. Bir güzel kırmışsınız. Çatlak çizgi şeklinde olur ve deformasyon olmaz.
Doktor diye kimlere gidiyorsun da seni hastaneye yönlendiriyor, hastanede kime bunu gösterdin de seni eve gönderdi bilmiyorum ama bu görüntüleme sonucunu yakasında ortopedi uzmanı yazan birine göstermeden eve dönmezdim senin yerinde olsam.
Belli belirsiz olan o çizgi bir çatlak. Kemikte deformasyon olmadığını görebilirsiniz. Tamamı olsa ayılır, konu sahibinin kemiği gibi kayardı.
Case-12-Orta-Falanksta-%C3%87atlak-1.jpg

Böyle olayda randevu mu alınır? Acile gidersin.
Acile gidin atel taksınlar. Bir güzel kırmışsınız. Çatlak çizgi şeklinde olur ve deformasyon olmaz.
Doktor diye kimlere gidiyorsun da seni hastaneye yönlendiriyor, hastanede kime bunu gösterdin de seni eve gönderdi bilmiyorum ama bu görüntüleme sonucunu yakasında ortopedi uzmanı yazan birine göstermeden eve dönmezdim senin yerinde olsam.
belli belirsiz olan o çizgi bir çatlak. Kemikte deformasyon olmadığını görebilirsiniz. Tamamı olsa ayılır, konu sahibinin kemiği gibi kayardı.
Case-12-Orta-Falanksta-%C3%87atlak-1.jpg

İlk 2 hafta sonra doktora gitmeye karar vermiştim çünkü ben sürekli bir yerimi çatlatan veya inciten biriyim 2 hafta da gecmeyince gittim ama acil için geç kaldı diye düşündüm 1 hafta da randevu bulabildim gittiğim doktor operatör doktordu ama net bir şey demedi veya bir şey demeden kayıt oluşturuyorum en yakın zamanda araştırma hastanesine git ameliyat olursun büyük ihtimalle ameliyat düzeleceğini sanmıyorum gibi bir şey dedi ve eve gönderdi.

İlk 2 hafta sonra doktora gitmeye karar vermiştim çünkü ben sürekli bir yerimi çatlatan veya inciten biriyim 2 hafta da gecmeyince gittim ama acil için geç kaldı diye düşündüm 1 hafta da randevu bulabildim gittiğim doktor operatör doktordu ama net bir şey demedi veya bir şey demeden kayıt oluşturuyorum en yakın zamanda araştırma hastanesine git ameliyat olursun büyük ihtimalle ameliyat düzeleceğini sanmıyorum gibi bir şey dedi ve eve gönderdi.

Ve sanırım tekrar kırıp alçıya alacaklar.

Ve sanırım tekrar kırıp alçıya alacaklar.

Arkadaşlar bugün hastaneye gittim yeniden el cerrahisine sevk edildim ya sakat kalacak ya da ameliyat olacağım doktor zaten ilk başta gelseydin ameliyat olurdun dediler yardımınız için yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı