Serialler tek bilgisayar için mi geçerli

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.073
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Arkadaşlar şimdi benim laptopta Windows 8 var. Masaüstündede Windows 7. İkiside orjinal. Şimdi ben Windows 8'i Masaüstüne Windows 7'yide Laptopa kurmak istiyorum. İkisininde seri numarası felan elimde var. Fakat işte sahtelik felan söz konusu olabilirmi bu Serialler tek bilgisayar içinmi geçerli. Birde internnet windows 8 indirip orjinal serilialimizi yazsak gene orjinal olurmu. Windows 7'nin CD'si zaten elimde var.

Arkadaşlar şimdi benim laptopta Windows 8 var. Masaüstündede Windows 7. İkiside orjinal. Şimdi ben Windows 8'i Masaüstüne Windows 7'yide Laptopa kurmak istiyorum. İkisininde seri numarası felan elimde var. Fakat işte sahtelik felan söz konusu olabilirmi bu Serialler tek bilgisayar içinmi geçerli. Birde internnet windows 8 indirip orjinal serilialimizi yazsak gene orjinal olurmu. Windows 7'nin CD'si zaten elimde var.

Olmaz kuramasınız ancak korsan şeklin'de kullanırsın.
Serialler tek bilgisayar içinmi geçerli. Evet.

Elinde 2 ürününde keyi var ise VL lisansı var ise ve Microsoft çıkışlı isoyu İstediğine kurup Geçerli keyi girdiğinde Yasal olarak Kullanabilirsin.
Yanlız genelde OEm lisansa sahip oluyor o keyler ondan dolayı VL (volume licence) değil ise zaten kabul etmiyecektir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı