Series S 1TB çıktı!

Tasarımına aşığım da, bir Blu-ray ve 1TB lansman depolaması beklerdim. He bir de 1080p native olsa tadından yenilmez konsol. (forumda yeniyim selamınızı alırım)

Zaten hocam tasarimi insani asik ediyor konsola fakat oyunlar biraz sıkıntı Xbox yilda 4 oyun sozu verdi nasıl olur bilmiyoruz ama verdi yani, PS tarafinda zaten excler ust seviyede o yuzden kafam karisik biraz (selam bu arada)

Bu Baldur's Gate 3 olayı yüzünden Series S'den nefret ediyorum. Series X kullanıcısı olarak Series S kullananlara zengin züppelerin yaptığı gibi nefret kusmaya başladım. Şaka bir yana Microsoft bu konsoldan para kaldıracağım derken Series X sahiplerini unuttu.

Onu söylüyorum hep X alacak parası olan direkt PS5 alsın çünkü s Series X'i kısıtlıyor.

Bu Baldur's Gate 3 olayı yüzünden Series S'den nefret ediyorum. Series X kullanıcısı olarak Series S kullananlara zengin züppelerin yaptığı gibi nefret kusmaya başladım. Şaka bir yana Microsoft bu konsoldan para kaldıracağım derken Series X sahiplerini unuttu.

Ben Baldur's Gate 3'u sevemedim hocam pek de alakadar etmiyor oyun beni pixel art gibi bence sararmi bilemem ama serjes X gibi guclu bir konsol alip oyle oyun oynamak bana gore degil.

Zaten hocam tasarimi insani asik ediyor konsola fakat oyunlar biraz sıkıntı Xbox yilda 4 oyun sozu verdi nasıl olur bilmiyoruz ama verdi yani, PS tarafinda zaten excler ust seviyede o yuzden kafam karisik biraz (selam bu arada)
Hocam oyunlara 1-1.5k verebilirseniz ps5 alın geçin daha iyi hem ps plus oyunlarıda fena değil 450 oyun var belki daha fazladır.

Min 40k gecer diye dusunuyorum.
Ozamanın 40k'ı bugünün 20 si olur.
Yapımcılara kızın be hocam.

Ben Baldur's Gate 3'u sevemedim hocam pek de alakadar etmiyor oyun beni pixel art gibi bence sararmi bilemem ama serjes X gibi guclu bir konsol alip oyle oyun oynamak bana gore degil.
Evet ama yakında GTA 6 çıkacak ve series s yüzünden ertelenirse işte o zaman series x kullanıcıları konsolu çöpe felan atar heralde :)

Hocam oyunlara 1-1.5k verebilirseniz PS5 alın geçin daha iyi hem PS Plus oyunları da fena değil 450 oyun var belki daha fazladır.

Belirttigim gibi hocam yeni oyun oynamak falan benim icin cok onemli PS plusa exc oyunlar sanirim 1 ya da 2 yilda gelecekmis konsol alip oyunsuzda kalmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı