Series S 1TB çıktı!

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
İyi akşamlar. Series S 1TB yaklasik yarim saat once 2 yerde satisa sunuldu ve en ucuz su an (TR garantili) 21k. Series S 512 GB ( TR garantilide 15k) kullaniyorsaniz 512 GB'lik Seagate SSD 4.5k gibi fiyata satiliyor bu da eger Series S 512 GB+ 512 GB SSD alirsaniz ayni fiyata denk getiriyorsunuz, Series S 1TB alirsaniz SSD dahil+ rengi degismis olanini aliyorsunuz. Eger yurt disi alacaksaniz Series S'i 10k+4K olarak 14K ya 1 TB Series S sahibi olabiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda yurt disi Series S 1TB 15, 16k gibi fiyatlar ile sunulur diye dusunuyorum. Asagi yukari ayni 2 versiyonda ayni fiyata satilir (garantiler dahilinde) bunun yani sira daha komiği ise Series X (yurt disi) 19k yani yurt disi Series X almak daha mantikli bana gore TR garantililer ise 30k gibi fiyata satiliyor.
Sizin dusunceleriniz nedir? Yazin konusalim tartisalim.
*Biraz karisik olabilir aklimdaki her şeyi yazmaya calistim.*

21000'e bir çok oyunu 900-1080p low-medium'da 30-60 fps oynamaktansa 18000'e 4k 30 2k 60 1080p 120 fps gibi seçenekleri olan bir konsolda oynamayı tercih ederim. İstediği kadar garanti farkı olsun Phil Spencer yüz yüze garanti verse dahi almam. 20000 TL param varsa asla Series S almam. Ya 4060 ti pc toparım ya da PS5/XSX alırım.

21000'e birçok oyunu 900-1080p Low-medium'da 30-60 FPS oynamaktansa 18000'e 4K 30 2K 60 1080p 120 FPS gibi seçenekleri olan bir konsolda oynamayı tercih ederim. İstediği kadar garanti farkı olsun phil spencer yüz yüze garanti verse dahi almam. 20000 TL param varsa asla Series S almam. Ya 4060 Ti PC toparım ya da PS5/XSX alırım.

Çok doğru hocam.

Aşırı gereksiz olmuş 21 k versem zaten ithalatçı garantili Series X + Xbox Controller alabilirim.

Evet hatta eğer alan yetmez ise 1K daha ekleyip Series S 1TB fiyatına denk olarak 1TB HDD de alabilirsin, oyun depolarsın ama yine de extra alanın olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de sizce PS mi Xbox mı gelecek bakımından hangisinkn geleceği daha aydınlık 4 gün sonra Starfield cikiyor, adamlar yilda 4 oyun sozu verdi cok kararsiz kaldim.
Oyunlara para verecek bir bütçen varsa ve playstation exc oyunlarını oynamadıysan ps5 al. Bu arada haberin olsun ps5 alacaksan 2-3 yıllık ps plus al çünkü 6 Eylülde zamlanacak.

Hocam bir de sizce PS mi Xbox mı gelecek bakımından hangisinkn geleceği daha aydınlık 4 gün sonra Starfield cikiyor, adamlar yilda 4 oyun sozu verdi cok kararsiz kaldim.
Farklı konu açmanız daha doğru olur.

Oyunlara para verecek bir bütçen varsa ve playstation exc oyunlarını oynamadıysan ps5 al. Bu arada haberin olsun ps5 alacaksan 2-3 yıllık ps plus al çünkü 6 Eylülde zamlanacak.
Oyunlara para yetiştirmek çok zor be ps'de

Oyunlara para verecek bir bütçen varsa ve PlayStation exc oyunlarını oynamadıysan PS5 al. Bu arada haberin olsun PS5 alacaksan 2-3 yıllık PS Plus al çünkü 6 Eylül'de zamlanacak.

Hocam ben geleceği iyi olsun, çok oyun cıkarsın istiyorum spencer abimiz sözler üstüne sözler veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı