Series S 1TB çıktı!

Ben Series S çöpünden 6600'e geçtim mis gibi native 1080p Ultra 60 FPS üstü Game Pass'te var PS oyunlarındada akıyor FSR 3 de gelince 1440 p oynarım sorun yok nesilde tek kaybeden Series S sahipleri.

FSR patlarsa Series S sahipleride senin 6600 de patlar haberin olsun. :D

Hocam Forza Motorsport 8, Starfield ve immortals of aveum oyunlarının sistem gereksinimlerine bakın. Bu karta ben de sahibim fakat fazla götürmez.

En azından 1080p medium high 60 götürür FSR 3 ile daha da götürebilir en azından Series S'ten fazla gider Series S satıp sistem aldığım için daha şanslıyım en kötü 2 sene sonra yeni kart alırım sorun değil 2 sene daha akar gibi.

En azından 1080p medium high 60 götürür FSR 3 ile daha da götürebilir en azından Series S'ten fazla gider Series S satıp sistem aldığım için daha şanslıyım en kötü 2 sene sonra yeni kart alırım sorun değil 2 sene daha akar gibi.

Series S konsol olduğu için her türlü daha çok gider haberin olsun.

Sıkıntı yok yeni kart alırım saf güç ile 2 yıl adamakıllı götürsünde en azından 900 p oynamayız.

Bana da fark etmiyor bende satıp başka konsola geçebilirim PC özel bir şey değil bu :D

Dostum sen konsollara pcleri karşılaştırıyorsun yapma bunu bak olay optimizasyonda biter TLOU2 gibi bir oyun PS4'e çıktı.

PS4 kullandım yıllarca sende exculusive oyun optimizesi ve Third party optimizesini karıştırıyorsun TLOU 2 çıktığında sadece PS4 vardı optimize kolay o dediğin oyunlar her konsola üstüne PC'ye çıkıyor o kadar sistem varken kimse senin Series S konsolun iyi çalışsın diye uğraşmaz.

Hocam konsol her daim optimize ile çalışıyor. PC öyle değil. Ben daha öncesinde RX 460 ekran kartına sahiptim ve çıktığı senelerde high-ultra oyun oynardım fakat 1-2 sene sonra medium ayarlara düştüm. PC ile konsolu karşılaştırmak mantıksız.

PS4 kullandım yıllarca sende exculusive oyun optimizesi ve Third party optimizesini karıştırıyorsun TLOU 2 çıktığında sadece PS4 vardı optimize kolay o dediğin oyunlar her konsola üstüne PC'ye çıkıyor o kadar sistem varken kimse senin Series S konsolun iyi çalışsın diye uğraşmaz.

Senin Series S konsolun dediğin konsolun milyonlarca kullanıcısı var düşündüğün gibi hareket etmiyor yapımcılar ceplerine giren parayı düşünüyorlar daha fazla para için daha fazla oyuncu lazım daha fazla oyuncu için Series S de iyi çalışması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı