Series S 1TB çıktı!

Sony oyunları pahalı ancak parasına değiyor. Microsoft Game Pass olayı güzel ancak optimizasyonu bile yapamamışlar Spider-Man 2 oyununda Sony oyununu göreceğiz eminim Microsoft'tan iyi iş çıkaracaktır.

Göreceğiz hocam Starfield gayet iyi bu arada optimizasyon sıkıntılı ama Series S de gıcır gıcır pc optimizasyonu sıkıntılı.

Göreceğiz hocam Starfield gayet iyi bu arada optimizasyon sıkıntılı ama Series S de gıcır gıcır pc optimizasyonu sıkıntılı.
Oyunun genel olarak grafikleri ve oynanışı eleştirilmiş gezegenler genelde kopyala yapıştır gibi vs vs xboxum olsa şans verip oynardım. Ama bi Sony kalitesinde olmadığı kesin yinede Microsoftun oyun çıkarmasıda güzel rekabet yoktu. Teşekkürler :)

Series S nesli geride tutuyor denilirse kendimi tutamam. :D
Zaten tutulmuyormu :D şaka ancak ileride yapımcılar oyunu oynatması için performanstan ve grafiktan bi hayli kısacaklar Series X 1440p 60FPS Series S 900p 60FPS veya 1080 30 gibi zamanında sahiptim ancak depolamasından kriz geçirdim

Oyunun genel olarak grafikleri ve oynanışı eleştirilmiş gezegenler genelde kopyala yapıştır gibi vs. Xbox'um olsa şans verip oynardım. Ama bir Sony kalitesinde olmadığı kesin yine de Microsoft'un oyun çıkarmasıda güzel rekabet yoktu. Teşekkürler :)

Hocam Sony kalitesi diyorsunuzda PS de RPG oyun yok TPS hikaye hepsi ama evet gayet iyi ancak yenilik yok Xbox tarafında hep yenilik var.

Son düzenleme:
Zaten tutulmuyor mu :D şaka ancak ileride yapımcılar oyunu oynatması için performanstan ve grafiktan bir hayli kısacaklar Series X 1440p 60FPS Series S 900p 60FPS veya 1080 30 gibi.

FSR 3.0 ile nesil sonuna kadar 1080p 60 verebilir performansı fiyatına göre hala iyi ve hala F/P kralı.

Series S abartıldığı kadar düşerse Series X de PS5 de düşer onlarda çok güçlü değiller 864pden upscale remnant 2 ve 864 p ye kadar düşen dinamik çözünürlük Jedi survivor ve immortals of aveum var.

FSR 3.0 ile nesil sonuna kadar 1080p 60 verebilir performansı fiyatına göre hala iyi ve hala F/P kralı.

Series S abartıldığı kadar düşerse Series X de PS5 de düşer onlarda çok güçlü değiller 864pden upscale remnant 2 ve 864 p ye kadar düşen dinamik çözünürlük Jedi survivor ve immortals of aveum var.
Performansı zaten muazzam o fiyata PC toplasan iş yapmaz ancak depolama ve güç bakımından X almak çok daha mantıklı olur mesela PS5 cihazımı satıp X alasım geliyor ordada oyun kıtlığı sorunu başlıyor gelecek nesilde Xbox düşünüyorum eğer dahada gelişirse

2 katı fiyat farkı var o kadar kolay değil X parası çıkarmak.
Gördüğüm bir yerde İthalatçı Series S 10 bin liraydı X ise 17 bindi bence biraz daha koyulup alınabilir diğer türlüde S alıp 8-9 ay sonra 2-3 bin lirada hafıza alan tanıdıklar var. Eğer ben 364GB kullanırım diyen biri olursa illaki vardır dediğiniz doğru

Technopat Haberler

Geri
Yukarı