PS5 Sony garantili ise mantıklı fakat ithalat ise çok da mantıklı değil.Sizce 9500₺ series s 1 TB mı yoksa 16000₺ ps5 mi?
PS5 Sony garantili ise mantıklı fakat ithalat ise çok da mantıklı değil.Sizce 9500₺ series s 1 TB mı yoksa 16000₺ ps5 mi?
PS5 daha mantıklı.Sizce 9500₺ series s 1 TB mı yoksa 16000₺ ps5 mi?
Büyük ihtimalle ithalatçı garantilidir.PS5 Sony garantili ise mantıklı fakat ithalat ise çok da mantıklı değil.
banada öyle geliyor diğer nesilde Xbox düşünülür ama şuan PS tarafı daha mantıklı gibiElder Scrools 6 exc. Olur zaten ama dediğim gibi onun gibi oyun 5 yılda bir ancak gelir. PS tarafında her sene üst düzey oyun çıkıyor. Xbox'da bunun garantisi yok. Önceden de Xbox firma alıyordu yine konuşuyorduk 2016 gibi zamanlarda Xbox böyle yapacak şöyle yapacak özel oyunlara daha çok önem verecek 1-2 seneye büyük şeyler olacak falan filan ee ne oldu? Hiçbir şey.
bende ps5 + 3d pulse sahibiyim bazen series x geçsemmi diyorum starfield ve game pass için ama ps4’ten sonra series s geçmiştim game pass’te halo dışında oyun kalmadıArada çok yüksek fark var alabiliyorken ps5 almak çok çok daha mantıklı, sonra niye almadım diye pişman olursunuz bayağı. Series S 900p/1080p 30-60 2k 30 fps oynatıyor oyunları. Genellikle 900/1080p dinamik çözünürlükte 60 fps oynatıyor. Bazılarında 30 fps oluyor. Grafiğin vs. çok iyi olmadığı indie yapımlarda 2k 30 fps oynama şansınız var. PS5 alırsan 1080p 60-120 2K 30-60-120 4K 30 fps görebilirsin. İdeali 2k 60 fps diyebilirim.
Türkiye bazında değil dünya bazında konuşun. Türkiye'de PlayStation ve Xbox'ın daha iyi satması normal fakat küreselde Nintendo önemli bir şirket. Aynı zamanda her şey konsolun gücüyle alakalı değil.
Mesela Nintendo Wii, 576I'lik video çözünürlüğüne rağmen 100 milyondan fazla sattı.
1.) Güç konusunda haklısınız. Bugünün konsollarında çoğu şey güç.1.) Hocam her şey güç olmayabilir fakat çoğu şey güçtür.
2.) Ben şahsi olarak 11k gibi bir fiyata mario gibi exc oyunları çocuk oyunu gibi olan konsol almam gider 10k ya yurt dışı Series S alırım.
3.) Nintendo el konsolu olduğu için bu kadar çok satıyor. PS, Xbox gibi konsol çıkarsalar hiç şansları olmaz.
1.) güç konusunda haklısınız. Bugünün konsollarında çoğu şey güç.
2.) Nintendo Switch günümüzde Türkiye için çok pahalı fakat exclusive oyunlarının yanında üçüncü parti oyunları da var tabii.
Super Mario'nun çocuk oyunu olduğunu düşünmek ise tam bir Türk kafası. Nefret ediyorum. Herkese hitap eden oyunların hepsi çocuk oyunu değildir. Oyunların amacı kullanıcıya güzel vakit geçirtmek ve super mario serisi bunu beceriyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.
3.) el konsollarının fazla sattığı bir gerçek ve PlayStation gelene kadar Nintendo'nun ev konsollarının rakipsiz olduğu vakitler çok eskidi artık.
2.) Nintendo Switch günümüzde Türkiye için çok pahalı fakat exclusive oyunlarının yanında üçüncü parti oyunları da var tabii.
Super Mario'nun çocuk oyunu olduğunu düşünmek ise tam bir Türk kafası. Nefret ediyorum. Herkese hitap eden oyunların hepsi çocuk oyunu değildir. Oyunların amacı kullanıcıya güzel vakit geçirtmek ve super mario serisi bunu beceriyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.
3.) el konsollarının fazla sattığı bir gerçek ve PlayStation gelene kadar Nintendo'nun ev konsollarının rakipsiz olduğu vakitler çok eskidi artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.