Series S 1TB çıktı!

Yanıtlar için teşekkürler. İkisi de ithalatçı garantili. Evimdeki TV 1080p olduğu ve birkaç yıl değiştirmeyi düşünmediğim için Series S daha F/P geliyordu ama şimdi kafam çok karıştı :)

Elder Scrools 6 exc. Olur zaten ama dediğim gibi onun gibi oyun 5 yılda bir ancak gelir. PS tarafında her sene üst düzey oyun çıkıyor. Xbox'da bunun garantisi yok. Önceden de Xbox firma alıyordu yine konuşuyorduk 2016 gibi zamanlarda Xbox böyle yapacak şöyle yapacak özel oyunlara daha çok önem verecek 1-2 seneye büyük şeyler olacak falan filan ee ne oldu? Hiçbir şey.
banada öyle geliyor diğer nesilde Xbox düşünülür ama şuan PS tarafı daha mantıklı gibi
Arada çok yüksek fark var alabiliyorken ps5 almak çok çok daha mantıklı, sonra niye almadım diye pişman olursunuz bayağı. Series S 900p/1080p 30-60 2k 30 fps oynatıyor oyunları. Genellikle 900/1080p dinamik çözünürlükte 60 fps oynatıyor. Bazılarında 30 fps oluyor. Grafiğin vs. çok iyi olmadığı indie yapımlarda 2k 30 fps oynama şansınız var. PS5 alırsan 1080p 60-120 2K 30-60-120 4K 30 fps görebilirsin. İdeali 2k 60 fps diyebilirim.
bende ps5 + 3d pulse sahibiyim bazen series x geçsemmi diyorum starfield ve game pass için ama ps4’ten sonra series s geçmiştim game pass’te halo dışında oyun kalmadı

Tasarımı gayet güzel ama Türkiye'de çok komik fiyatlardan çıkmış bu model.
Konsol yurt dışında 350-380 birim civarına rahatlıkla alınabiliyor. Yurt dışı fiyatı gerçekten harika diyebilirim. İmkanınız varsa yurt dışından alın.

Türkiye bazında değil dünya bazında konuşun. Türkiye'de PlayStation ve Xbox'ın daha iyi satması normal fakat küreselde Nintendo önemli bir şirket. Aynı zamanda her şey konsolun gücüyle alakalı değil.
Mesela Nintendo Wii, 576I'lik video çözünürlüğüne rağmen 100 milyondan fazla sattı.

Hocam herşry güç olmayabilir fakat çoğu şey güçtür. Ben şahsi olarak 11k gibi bir fiyata mario gibi exc oyunları çocuk oyunu gibi olan konsol almam gider 10k ya yurt dışı Series S alırım. Nintendo el konsolu olduğu için bu kadar çok satıyor. PS, Xbox gibi konsol çıkarsalar hiç şansları olmaz.

1.) Hocam her şey güç olmayabilir fakat çoğu şey güçtür.
2.) Ben şahsi olarak 11k gibi bir fiyata mario gibi exc oyunları çocuk oyunu gibi olan konsol almam gider 10k ya yurt dışı Series S alırım.
3.) Nintendo el konsolu olduğu için bu kadar çok satıyor. PS, Xbox gibi konsol çıkarsalar hiç şansları olmaz.
1.) Güç konusunda haklısınız. Bugünün konsollarında çoğu şey güç.

2.) Nintendo Switch günümüzde Türkiye için çok pahalı fakat exclusive oyunlarının yanında üçüncü parti oyunları da var tabii.

Super Mario'nun çocuk oyunu olduğunu düşünmek ise tam bir Türk kafası. Nefret ediyorum. Herkese hitap eden oyunların hepsi çocuk oyunu değildir. Oyunların amacı kullanıcıya güzel vakit geçirtmek ve Super Mario serisi bunu beceriyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.) El konsollarının fazla sattığı bir gerçek ve PlayStation gelene kadar Nintendo'nun ev konsollarının rakipsiz olduğu vakitler çok eskidi artık.

1.) güç konusunda haklısınız. Bugünün konsollarında çoğu şey güç.

2.) Nintendo Switch günümüzde Türkiye için çok pahalı fakat exclusive oyunlarının yanında üçüncü parti oyunları da var tabii.

Super Mario'nun çocuk oyunu olduğunu düşünmek ise tam bir Türk kafası. Nefret ediyorum. Herkese hitap eden oyunların hepsi çocuk oyunu değildir. Oyunların amacı kullanıcıya güzel vakit geçirtmek ve super mario serisi bunu beceriyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3.) el konsollarının fazla sattığı bir gerçek ve PlayStation gelene kadar Nintendo'nun ev konsollarının rakipsiz olduğu vakitler çok eskidi artık.

Hocam Türk kafası falan diyorsunuzda ben mario oynamak için o kadar para vermem. Hadi verdim mario oyununa o kadar para yine vermem 11k ya Nintendo almak yerine en azından kaliteli bir şekilde oyun oynamak için Series S alırım. Nintendo zamamnına göre çok sattı PS'i geçti kafası falan tam bir fiyasko. 2016 da çıkan bir konsol ve 2023 yılına kadar 110 milyon satmış. İstatiksel olarak PS'i geçiyor fakat PS 4 zamanında çıkmış bir konsola bu yıllarda bu PS'ı ezer gibisinden yorumlar yapılıyor satışlardan dolayi. PS4 ve PS5 satislari Switch'i yine geciyor. Yani uzun yolun kisasi, Switch'i oğlum olsun istesin almam. Yazık. Sırf el konsolum olsun diye boş bir makineye parada vermem. Oyunları bana uymuyor ve bana çocuk oyunu gibi geliyor. Yıl 2023 RDR2, Spider-Man, GTA 5, Forza, CoD... Gibi oyunlar oynadiktan sonra o oyunlar benim için çocuk oyunu oluyor. Konsola para verip bu oyunladı oynayamadıktan sonra o konsol benim için değersizdir. Çok el konsolu istiyorsam, Switch gibi bir konsola 11k vermek yerine, 18k gibi bir fiyata içine Windows 10 atılmış 2.5TB HDD takılmış bir Steam Deck almayı tercih ederim. Emulatör ile de Switch oyunu oynayacaksam oynarım. Zelda hariç hiçbir Switch oyunu dikkatimi çekmedi benim. Xbox 2023 yılında Hi-Fi rush yaptı siz düşünün ve oyuna dün RDR 2'den çıkıp girdiğimde; ben bunumu oynuyormuşum gerçekten dedim içimden. Türk kafası falan boş bunlar büyük ihtimal Switch kullanıyorsunuz ve böyle savunmalar yapıyorsunuz. Gidin bir RDR2, GoW gibi oyunlar oynayın sonra mario girin aynı keyfi almayacaksınız alamayacaksınız. Eğer ayni keyfi alirim diyorsanizda hayati falan sorgulayin derim. TR kafasi falan bunlar saçma şaheser oyunların yanında o oyunlar çıtır çerez. 5 yaşındaki kardeşim bile PC'den emulator ile 10 dk mario oynayıp sonrasında konsola geçip GTA 5'te tır ile arabaları ezmeye, yayalara çarpmaya başladı. 5 yaşinda, bir şeyden haberi olmayan kardeşim bile GTA 5'te tir surmeyi mariodan daha iyi gordu. Ama simdi oda TR kafalidir sizde haklisiniz 😂😅

Super Mario'nun çocuk oyunu olduğunu düşünmek ise tam bir Türk kafası. Nefret ediyorum. Herkese hitap eden oyunların hepsi çocuk oyunu değildir. Oyunların amacı kullanıcıya güzel vakit geçirtmek ve super mario serisi bunu beceriyor. Enis Kirazoğlu'nun videosunu izleyebilirsiniz.

3.) el konsollarının fazla sattığı bir gerçek ve PlayStation gelene kadar Nintendo'nun ev konsollarının rakipsiz olduğu vakitler çok eskidi artık.

Mario'da güzel vakit geçiremedim RDR'den sonra onjda söyleyeyim herkese iyi gelmez bir oyun. Sen mario savunurken ben RDR acunuykeum mesela bana görede sen o zaman çocuk akıllısın o zaman affedersin ama dediğine göre ben Türk kafalısıysam sende çocuk kafalısın.

Switch'i kimler alıyordur çoğunlukla hocam ben sana anlatayım. Çocuklarına Switch alan ailelerin çocukları 10,14 yaşlarında, GTA, RDR gibi oyunların şiddete teşfik ettiğini düşününen, çocukların şiddete meyilli birisi olmasıni istemeyen ailelerin tercih ettiği bir konsolur.

Son düzenleme:
Uzun bir mesajınız varmış, okudum. Çoğu konuda haklısınız.
Nintendo Switch'te genellikle birinci parti oyunlar ağır basıyor ve genel olarak herkese hitap ediyor.
Şiddet içeriği çok olan oyunları pek sevmediğimden zevkim farklı ve hayır, bir Switch'im yok.
Yine de şu ana kadar ben Mario oyunlarını kendime göre buldum. Kardeşiniz tır sürmeyi daha çok seviyorsa yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı