Series S 1TB çıktı!

Sizin bir PlayStation'dan beklentiniz ne önce onu merak ettim hani alırken ne istiyosunuz konsoldan? Ben şahsen özel oyun isterim çünkü PlayStation'ın gücünü gerçekten hissettiren oyunlar onlardır kalitelilerdir. Onlar olmayınca da yüzüne bakmam konsolun çünkü eski nesil oyunları diğer konsollarda da oynayabiliyorum niye daha fazla para vereyim ki?

Ben zaten hocam PS önde diyorum şu an exc olarak 😂

Sizin bir PlayStation'dan beklentiniz ne önce onu merak ettim hani alırken ne istiyosunuz konsoldan? Ben şahsen özel oyun isterim çünkü PlayStation'ın gücünü gerçekten hissettiren oyunlar onlardır kalitelilerdir. Onlar olmayınca da yüzüne bakmam konsolun çünkü eski nesil oyunları diğer konsollarda da oynayabiliyorum niye daha fazla para vereyim ki?

PlayStation alan adam dediğiniz gibi exc bekler Xbox alan adam Game Pass ve 3. parti oyunlar için alır şu anda Xbox Exc'i de veriyor PS de day One yok exc yok en mantıklısı Xbox şu an.

Dostum demek istediğim şu Microsoft exc oyunlarına çok para harcamıyor Sony kadar adamların derdi zaten Game Pass satmak.

Benim de dediğim harcayacak adamlar milyarlar verdi şirketlere oyun yapsınlar diye ne için verdiler.

Diablo Xbox exc olacak zaten cok exc olmayacak.

Blizzard oyunu o blizardlarin tamamı exc olur Activision da eski serilerinden oyun yapabilirmiş Xefe'nin dediği gibi Full CoD yapmazlar.

Benim de dediğim harcayacak adamlar milyarlar verdi şirketlere oyun yapsınlar diye ne için verdiler.

Blizzard oyunu o blizardlarin tamamı exc olur Activision da eski serilerinden oyun yapabilirmiş Xefe'nin dediği gibi Full CoD yapmazlar.

Biliyorum hocam Blizzard yaptigini. Activision'ı alınca Blizzard falan da geldi onu soylemeye calisiyorum.

S

Evet şu ana kadar vermediler ama verecekler.

Sadece ghos of thushima diyebilirim. Dediginiz gibi su an dunya exc olarak Sony'den yana yaptigi islerden ötürü. Xbox pek kendisini exc olarak One suremedi. Dedigim o ki gelecekte Xbox iyi olabilir ama su an dunya exc olarak Sony'den yana. (Sony remake yapiyor su an genelde bunu da biliyorum.)

@Keremhüseyin kanka sana tavsiyem Series S de kal nesil sonuna kadar oynarsın sonra geçeceksen PS geçersin PS bu nesilde aşırı boş geçiyor almanın mantığı yok Series S ileride kötü performans verir diye endişelenme FSR 3.0 ile güzel performans verecektir ileridede BG3 olayida patladı BG3 PS5 de berbat çalışıyor 1080p 40 FPS yani Series S'in suçu değil yapımcının suçu optimizasyon yapamadılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı