Series S almak mantıklı mı?

Yaklaşık 10 aydir Series S kullanıyorum, bugün itibari ile Series X'e geçtim.
Arada fark var mi elbette var ,
Series S alınır mı?
Bütçeniz buna uygunsa kesinlikle alınır, S sizi hiç üzmez hocam. Tam bir F/P canavarı.

Series S ile arasında hissettiğiniz en bariz fark ne oldu? Para olursa bende geçmeyi düşünüyorum.

İkinci el bir Xbox Series S almak istiyorum, 7500-9000TL arası temiz cihazlar var fakat çok ucuz gibi geldi bana, sizce mantıklı mı?
2. el PS4 alıp exculusive oyunları oynarak büyük keyif alırsınız Fifa 2 yıl daha çıkar.

Hocam PS4 alıp pişman olmak istemiyorum kusura bakmayınız, fosil makineye para veremem.
Series S ile SSD haricinde hemen hemen aynı donanımda olan PS4 Pro fosil mi yani?

Son düzenleme:
Ben alalı 1 hafta oldu aşırı memnunum. Ayrıca 9bin lira civarına 2.el alacağına 10bin liraya ithalatçı garantili 0 al alabiliyorsan. 2 tane orijinal kumanda ile birlikte 12 bin liraya geliyor.
Hocam bütçe kısıtlı olmasa sııfr alırım zaten
Ben ve kardeşim para biriktirerek alıcağız

F/P istiyorsan en doğru seçenek series s. Gamepass muazzam bir olanak ve arkadaşların dediği gibi uzun süre destek alacak. Ps4 alınmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…