Series S gerçekten güçlü mü?

İçindeki ekran kartı 1650 Super/5500XT ayarında diye biliyorum.

Hocam, seies s güçlü falan değil. 4 teraflops GPU var. 5500 XT bile daha güçlü. Dahili hafızası az. Bence, piyasaya aldatmacası. 4500 TL etmez. Güç desen yok, kapasitesi hiç yok. Kanımca, biraz daha sıkıntıya girip seies X alırım. Babalar gibi oyun oynarım.

1650 gücünde mi neydi.

Hayır değil. PS4-PS4 Pro arasında bir performansı var. 2K 120 FPS vadediyor fakat çoğu oyun 2K 30 FPS.

Hocalarım bu konsol 5500XT gücünde olabilir ama zaten optimizasyon denilen şey olmazsa konsol diye bir şey olmaz ve PS4 Pro dediğiniz cihaz bu cihazın yanından bile geçemez birincisi tflop değerleri eş ama mimari farkı var mimari farkını burada anlatacak değiliz ikincisi 4500 TL değil kampanyalarda 4000 TL'ye 3 aylık Game Pass ile birlikte alabiliyorsunuz yani uzun lafın kısası günümüz şartlarında 4,5 yıl her oyunu en kötü 1080p 60-30FPS oynatacak bir konsol ve ayrıca bu konsol optimizasyon olayından dolayı 1650 Super'i geçin 1660 Ti ile 2060 arası bir performans veriyor bir de hocam eğer ki adamın parası yoksa neresinden çıkarıp X alsın çoluğu çocuğu mu aç bıraksın yoksa dilensinmi.

PS4 Pro'nun Ray Tracing özelliği olan versiyonu gibi bir güçte Series S'in ekran kartının gücü.

Hocam yanlış yönlendirme yapmayı gcn 4,0 ile RDNA 2,0 ı birmi tutuyosunuz
Bikere RDNA 1,0 ile 2,0 arasında yüzde 20'lik bir fark var gcn 4,0 ile arasında nasıl bir fark oluşur onu da siz düşünün.

Arkadaşlar, bir atasözü var. Kötü mal alacak kadar zengin değilim diye. En basitinden depolama yetersiz. Bir de bu konsollar yeni nesil oyunları normal HDD ile çalıştırmıyor. Ben Xbox One 500 GB kullanıyorum. Bana yetmedi. Yıllardır harici 1 TB ile kullanıyorum. Bunların kendi genişletme kartları pahalı. Güçsüz olan konsolu alıp, bir de depolama birimi alıp aynı parayı verene kadar Series X alırım. Ben de aile babasıyım. Benim görüşüm, bu konsol alınmaz. Sizlere de saygı duyarım. Bir arkadaşım, yazı paylaşmıştı. Bu konsola daha düşük kapasiteli oyun gelebilir diye. Fakat üretici firma yaparsa geçerli. Yapacağının garantisi yok. Ne kadar düşük gelirse gelsin, yine de bunun hafızası yetmez. Karar sizlerin. Dediğim gibi saygı duyarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı