Series S için 1TB HDD vs 480 GB M.2 SSD

Konuya girmeden önce şunu belirtmek istiyorum, dışarıdan takılan herhangi bir HDD veya SSD ile X/S özel optimizasyonlu oyunları oynayamadığımı biliyorum, teşekkürler.

Elimde 1TB 3.5 HDD ve 480GB M.2 SSD var, ikisini de sadece oyun depolamak için kullanmak istiyorum, yani ben A oyununu oynamak istiyorum diyelim, A oyununu oynayabilmem için B oyununu silmem gerekiyor, ben B'yi silmeyip harici depolamaya atıp A'yi kurup oynayayım aynı zaman da da canım B'yi oynamak isterse A'yı atıp B'yi çekeyim. Tek isteğim bu umarım anlatabilmişimdir çünkü ne zaman bu tür bir konu açsam 512'si 5 bin lira olan Xbox özel genişletme kartımı almam söyleniyor.

Şimdi böyle diyince 1TB HDD daha mantıklı geliyor tabii ama aradaki yazma hızı farkındna dolayı böyle yarım saatte beklemek istemem, sizce hangisini kullanmam daha mantıklı olur?

Amazon.com.tr

Bu üründen alsam M.2 mi kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hocam, M.2 SSD için Xbox'da herhangi bir giriş veya slot bulunmuyor. İsterseniz USB girişli harici SSD'ler var, onlara bakın.

Bu Xbox'larda kendi SSD veya HD'sini söküp yüksek alan kapasitesine sahip bir SSD takılamıyor mu?

Bu Xbox'larda kendi SSD veya HD'sini söküp yüksek alan kapasitesine sahip bir SSD takılamıyor mu?
Sadece USB girişli depolama birimleri destekleniyor.

Hocam bu sizin attığınız ürün SATA değil mi? Bu ürün USB ile bağlandığından olur.

Sadece USB girişli depolama birimleri destekleniyor.

Hocam bu sizin attığınız ürün SATA değil mi? Bu ürün USB ile bağlandığından olur.

Alıyorum o zaman bu ürünü gelsin de bakayım, sonuçları yazarım.

Hocam bu arada bir şey soracağım, örnek olarak 100GB'lık bir oyunu kaç dakikada atar?

Alıyorum o zaman bu ürünü gelsin de bakayım, sonuçları yazarım.

Hocam bu arada bir şey soracağım, örnek olarak 100GB'lık bir oyunu kaç dakikada atar?
Hocam bence acele etmeyin olur demişim de biraz daha araştırdım tam emin değilim. Ben biraz daha bakayım öyle karar verin paranız çöpe gitmesin.

Hocam bende HDD var 5-10 dakikada atıyor SSD'de değerler daha iyi olur.

Ya aslında 1TB 3.5 HDD takmak daha cazip geliyor ama, 3.5 HDD USB 3.0 kutularını çalıştırmak için ekstra şarj adaptörü takıyorsun. Hiç adaptörle uğraşmak işime gelmiyor.

Sizde 2.5 HDD mi var?

Ya aslında 1TB 3.5 HDD takmak daha cazip geliyor ama, 3.5 HDD USB 3.0 kutularını çalıştırmak için ekstra şarj adaptörü takıyorsun. Hiç adaptörle uğraşmak işime gelmiyor.

Sizde 2.5 HDD mi var?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam şu videonun yorumlarında birkaç arkadaş çalıştığını iddia etmiş ama kesin bilgi olmadan almayın bence olmazsa iade ile falan uğraşmayın.

Bende bu var hocam:

Maalesef takılmıyor.

Bunlardan çok almak istiyorum ama bir yandan da elimdekileri değerlendirip bu işi en ucuz yoldan halletmek istiyorum.

Yorumlara baktım, anladığım kadarı ile çalışıyor.

Maalesef takılmıyor.

Bunlardan çok almak istiyorum ama bir yandan da elimdekileri değerlendirip bu işi en ucuz yoldan halletmek istiyorum.

Yorumlara baktım, anladığım kadarı ile çalışıyor.
Hocam bilmiyorum ya, sonra paranız çöpe giderse yazık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…