Ercüment Çözmez Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 214 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #21 YLN dedi: Hocam ben direkt size Boeing 747sp öneriyorum. Boeing 747SP - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Eski gibi. Bilemedim.
YLN dedi: Hocam ben direkt size Boeing 747sp öneriyorum. Boeing 747SP - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Eski gibi. Bilemedim.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 12 Eylül 2024 #22 YLN dedi: Hocam ben direkt size Boeing 747sp öneriyorum. Boeing 747SP - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bi daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı.
YLN dedi: Hocam ben direkt size Boeing 747sp öneriyorum. Boeing 747SP - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bi daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Eylül 2024 #23 Smmmhunter dedi: Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bir daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı. Genişletmek için tıkla... Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Ercüment Çözmez dedi: Eski gibi. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org
Smmmhunter dedi: Düz 747'ye en son Tenerife'de bindim. Bir daha tercih etmem. Uçak içerisi çok sıcaktı. Genişletmek için tıkla... Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Ercüment Çözmez dedi: Eski gibi. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org
Ercüment Çözmez Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 214 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #24 YLN dedi: Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım.
YLN dedi: Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Eylül 2024 #25 Ercüment Çözmez dedi: Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Boeing'den vazgeçmem ama Airbus'da güzel.
Ercüment Çözmez dedi: Airbus daha mantıklı gibi geldi. Bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Boeing'den vazgeçmem ama Airbus'da güzel.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 12 Eylül 2024 #26 YLN dedi: Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Maganda bi Hollandalı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollandalı manyak üzerimize çıktı bildiğin.
YLN dedi: Pistede sinyal vermeden çıkıyolardı bir de aynalarına bakmıyolar ehliyeti kasapdan almışlar galiba. Hocam o zaman size 389.9 milyon $ değerindeki A380-800 uçağını öneriyorum zaten bütçe önemli olmadığı için sorun yok Airbus A380 - Vikipedi tr.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Maganda bi Hollandalı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollandalı manyak üzerimize çıktı bildiğin.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Eylül 2024 #27 Smmmhunter dedi: Maganda bir Hollanda'lı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollanda'lı manyak üzerimize çıktı bildiğin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu hava şirketi galiba çok geçmiş olsun hocam https://www.klm.com/
Smmmhunter dedi: Maganda bir Hollanda'lı vardı. Bizim pilotla yol kavgası yaptılar. En son Hollanda'lı manyak üzerimize çıktı bildiğin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu hava şirketi galiba çok geçmiş olsun hocam https://www.klm.com/
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 12 Eylül 2024 #28 YLN dedi: Boeing'den vazgeçmem ama Airbus'da güzel. Genişletmek için tıkla... Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem napayım.
YLN dedi: Boeing'den vazgeçmem ama Airbus'da güzel. Genişletmek için tıkla... Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem napayım.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Eylül 2024 #29 Smmmhunter dedi: Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam.
Smmmhunter dedi: Airbus'la ters gidemiyorsun. O kadar para verip ters gidemiceksem ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 12 Eylül 2024 #30 YLN dedi: Bencede hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bunu tercih ediyorum. Hem bunu alınca her yere vizesiz gidiş imkanın da var. Tek dezavantajı SAM'lere yakalanırsan vize soruyorlar. Lockheed Martin F-35 Lightning II - Vikipedi tr.wikipedia.org
YLN dedi: Bencede hocam. Genişletmek için tıkla... Ben bunu tercih ediyorum. Hem bunu alınca her yere vizesiz gidiş imkanın da var. Tek dezavantajı SAM'lere yakalanırsan vize soruyorlar. Lockheed Martin F-35 Lightning II - Vikipedi tr.wikipedia.org